Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εξαιρετική η ΑΕΛ σκόρπισε 3-0 την Αναγέννηση Άρτας

αελ
18 Απριλίου 2021 / 17:02

ΚΕΡΚΥΡΑ. (ΛΕΥΚΙΜΜΗ). Η ΑΕ Λευκίμμης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, έκανε το ντέρμπι με αντίπαλο την Αναγέννηση Άρτας, περίπατο.

Κέρδισε εύκολα 3-0, φτάνοντας τους 10 βαθμούς στο βαθμολογικό πίνακα. Το παιγνίδι ήταν μετριότατο στο α΄ μέρος, με λίγες φάσεις ενώ στην επανάληψη η Αναγέννηση που έπαιζε πολύ πίσω αναγκάστηκε να βγει πιο μπροστά αφού έχανε από το 49΄με 2-0. Είχαμε καλό ματς, με φάσεις αρκετές αλλά την ΑΕΛ πολύ καλύτερη σε όλους τους τομείς δίκαια να παίρνει τη νίκη. 
 
Η ΑΕΛ μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε μόλις στο 2΄λεπτό όταν ο Τουρσίδης εκτέλεσε ένα πλάγιο από δεξιά, ο Κυπτίου γύρισε με κεφαλιά τη μπάλα προς την εστία, ο Χρ. Γαστεράτος με νέα κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 49΄ η ΑΕΛ κάνει το 2-0, όταν ο Τουρσίδης εκτελεί γρήγορα ένα πλάγιο, κοιμήθηκε η άμυνα της Άρτας, ο Λούβρος μπήκε γρήγορα στην περιοχή και με πλασέ σκόραρε. Στο 58΄ σε μια ωραία επιθετική ενέργεια της ΑΕΛ, ο Θεοδωράκης πήρε τη μπάλα λίγο έξω από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, έκανε ένα φοβερό γυριστό σουτ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-0. 

Διαιτητές: Δ. Χατζηπαναγιώτης, Δ. Μπόσιας και Σ. Πάνος (ΕΠΣ Ηπείρου).

ΑΕ Λευκίμμη (Π. Κορομπόκης): Γκάκος (36΄ Πλασκασοβίτης Λ.), Μουζακίτης (36΄ Λούβρος - 87΄ Κουλούρης Ν. ), Πουλημένος, Ματσοβίλα, Τουρσίδης, Αγκουστίν, Θεοδωράκης (67΄Πανταζής), Γρηγοριάδης, Κυπτίου (87΄Βασιλάκης), Τσεβανέδης, Γαστεράτος
Αναγέννηση Άρτας (Τ. Νταλάκας): Μίτσιος, Μούτσο (78΄ Χίσο), Σχισμένος, Παπαρούνης, Μπούκας, Κράμπης, Γούλας, Φελέκης, Νάστος (78΄Γρηγορίου), Μπαλαδήμας (57΄ Αρτέμης), Κολιός (57΄ Σιλιόγκας).