Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Καθαρίζουν» με τα παλιά στρώματα στον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας

Ανακύκλωση
16 Απριλίου 2021 / 10:41

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα χρόνιο πρόβλημα σε κάθε αρχή σεζόν είναι τα παλιά στρώματα από ανακαινίσεις τουριστικών καταλυμάτων, που σαπίζουν στις άκρες των δρόμων.

Φέτος, με τη βοήθεια του Κέντρου Ανακύκλωσης Πάγων και την υποστήριξη του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, ένα μεγάλο μέρος από αυτά απομακρύνεται, χωρίς να επιβαρύνει τον ΧΥΤΑ Τεμπλονίου, ούτε να δημιουργεί τη συνηθισμένη αλγεινή εικόνα στους δρόμους του νησιού.

Το μόνο που χρειάζεται είναι η ελάχιστη ευαισθητοποίηση των δημοτών, που έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους για να αποσύρουν τα παλιά τους στρώματα.

Το Κέντρο Ανακύκλωσης Πάγων σημειώνει «Χάρη στην ευαισθησία του Δημου Βορειας Κερκυρας, με τη βοηθεια του Κεντρου Ανακύκλωσης Πάγων, η αρμοδια Αντιδήμαρχος Σπυριδούλα  Κόκκαλη και ο υπεύθυνος Απορριματων του Δήμου Βορειας Κερκυρας Κοσμας Βασιλας, ειναι σε πληρη ετοιμοτητα για να μην επαναληφθουν ποτε ξανα εικονες ασχημιας του προσφατου παρελθοντος.

Το πρωί της Πέμπτης, που ο ευαισθητοποιημενος για το περιβαλλον του τοπου μας, Σωκρατης Ρωμαιος  επικοινωνησε με τον Σπυρο Παγιατακη, υπευθυνο του Κεντρου Ανακυκλωσης Παγων για να αποσυρθουν 20 παλια στρωματα υπνου, δεν περιμενε παρα 2-3 ωρες μεχρι να καταφθασει το φορτηγο του Δημου και να τα παραλαβει.

Μια ακομα θετικη κινηση προς την σωστη μερια που αποδυναμωνει την δυσπιστια προς τα αρμοδια οργανα που συνεργαζονται τελεια , αρκει να εχουμε τη θεληση να ζητησουμε τη βοηθεια τους..

Και μην ξεχνατε: Για ογκωδη και βαρεα αντικειμενα αρκει ενα τηλεφωνημα στην Αντιδημαρχο κα Κοκκαλη 6978614699 η στον κο Βασιλα 6978331947»