Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χορηγοί και μπότηδες για οικονομική ενίσχυση

Γ΄ Εθνική
15 Απριλίου 2021 / 17:32

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η δύσκολη οικονομική κατάσταση στη χώρα λόγω της πανδημίας, έχει φέρει μεγάλες δυσκολίες στις ομάδες της Γ΄ Εθνικής,

όπου τα έξοδα για την ολοκλήρωση  του πρωταθλήματος είναι πολύ μεγάλα.
Η ΑΕ Λευκίμμης για να κάνει το ταξίδι την περασμένη Κυριακή στράφηκε σε ανθρώπους που στηρίζουν διαχρονικά την ομάδα και βρήκε τα χρήματα για την αποστολή, ευχαριστώντας δημόσια αυτούς που βοήθησαν.

Από την άλλη ο ΟΦΑΜ για να ενισχύσει το ταμείο του, έχει ετοιμάσει για το Πάσχα «μπότηδες», αυτούς περιμένει ο κόσμος του χωριού να προμηθευτεί για το έθιμο της πρώτης Ανάστασης το Μ. Σάββατο και  να συγκεντρώσει ένα ποσό που θα βοηθήσει  την ομάδα.

Η ανακοίνωση του ΟΦΑΜ: «Ο Όμιλος ενημερώνει όλους τους φίλους του ότι από αύριο Πέμπτη (15/4) στο γραφείο της ομάδας μας όπως επίσης και στο καφέ «Καντούνι» και στην ψησταριά «Χωριάτικες νοστιμιές» θα είναι διαθέσιμοι οι μπότηδες της ομάδας για κάθε ενδιαφερόμενο. Στηρίζουμε την προσπάθεια όλοι μαζί».

Τέλος, ο ΑΟΚ Κέρκυρα με επίσημη ανακοίνωση ευχαρίστησε τους χορηγούς για την υλική και ηθική βοήθειά τους, όπως αναφέρει το Δ.Σ. και ο πρόεδρος Κ. Σγουράκης 13 άτομα και επιχειρήσεις, παράλληλα στην ίδια ανακοίνωση ευχαρίστησε:
• Την Ακαδημία Π.Α.Ο. Σφακιανάκης, για την παραχώρηση των ποδοσφαιριστών Χρήστου Τσιάβου και Πέτρου Στεργίου
• Τον Οδυσσέα Αυλιωτών, για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Λούβρου.
Και η παραχώρηση δωρεάν παικτών στον ΑΟΚΚ είναι βοήθεια μεγάλη και αυτός είναι ο λόγος των ευχαριστιών σε ΠΑΟΣ και Οδυσσέα.