Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΕ Λευκίμμης: Ευχαριστήριο σε Αθηναϊκό και χορηγούς

Γ΄ Εθνική
13 Απριλίου 2021 / 16:15

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Δ.Σ. της ΑΕΛ φρόντισε να ενισχύσει την ομάδα με παίκτες που έκρινε ο προπονητής Π. Κορομπόκης ότι ήταν αναγκαίοι.

Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Σπίνουλας, γιος του άλλοτε άσσου του ΑΟ Κέρκυρα και του Αθηναϊκού, Αντώνη Σπίνουλα. Βέβαια ο Γιώργος έπαιζε στον Βύρωνα στον Αθηναϊκό, αφού μπορεί ο πατέρας του Αντώνης να διατηρεί εστιατόριο στις Μπενίτσες, αλλά μεγάλωσε στο Βύρωνα. Η έλευση στην ΑΕΛ για να τη βοηθήσει στα δέκα ματς που απομένουν και ο τρόπος που έγινε, έδωσε την αφορμή η διοίκηση της «Βασίλισσας του Νότου» να βγάλει ευχαριστήρια ανακοίνωση γι αυτό. 

Η ανακοίνωση: «Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης ευχαριστούν την Διοίκηση του Αθηναϊκού για τη συνεργασία και την πραγματοποίηση της μετακίνησης του ποδοσφαιριστή Γιώργου Σπίνουλα. Προσβλέπουμε και στη συνέχεια αυτής της συνεργασίας στο μέλλον».

Η ΑΕΛ ταξίδεψε το Σάββατο για το εκτός έδρας παιχνίδι στη Καστοριά και σίγουρα εν μέσω πανδημίας τα οικονομικά δεν είναι καλά. Αναγκαστικά απευθύνθηκε σε ανθρώπους που αγαπούν και στηρίζουν την ομάδα για οικονομική βοήθεια ώστε να πραγματοποιηθεί το ταξίδι. Βρήκε τους πόρους και η διοίκηση ένιωσε την υποχρέωση να τους ευχαριστήσει δημόσια.

Το ευχαριστήριο: «Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης ευχαριστούν δημόσια όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίηση της αποστολής για το παιχνίδι της ομάδας μας στην Καστοριά, αλλά και για την συνεχή τους στήριξη προς το σωματείο μας: Lefkimmi lines, Κουλούρη Θανάση (Kerkyra lines), Μικρούλη Ιωάννη (δικηγόρο), Ρούβερα (οικοδομικά υλικά), Θεριανό Σπύρο, Βασίλη Βάρελη (φαρμακείο), Καββαδία Κώστα (φούρνος Αργυράδες), Ταβέρνα Πετράκης, Περίπτερο «Δικηγόρος», Περίπτερο Βλάσσης Θανάσης (διασταύρωση λιμανιού).

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι η ομάδα περιμένει και την οικονομική βοήθεια του Δήμου Νότιας Κέρκυρας, που ήδη ενέκρινε ποσό 3.000€, αλλά και της Περιφέρειας όπου θα πάρει το ποσό που αναλογεί αφού έχει βγάλει συνολικά 100.000€ αλλά για όλα τα σωματεία των Ιονίων νήσων που μετέχουν σε αγώνες «εκτός νησιών» και θα δοθεί σαν έξοδα μετακίνησης.