Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

4 μετάλλια και ένας τελικός για τον ΑΠΣ Ηρακλή, στο Virtual Harrogate Mayor Open Poomsae 2021

ΑΠΣ Ηρακλής
13 Απριλίου 2021 / 15:32
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Στους αγώνες έλαβαν μέρος 500 αθλητές από 45 διαφορετικές χώρες. Η συνολική συγκομιδή μεταλλίων για τον Ηρακλή ήταν 4 μετάλλια.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ομάδα του TaeKwonDo Ηρακλής Κέρκυρας συμμετείχε στο Virtual Harrogate Mayor Open Poomsae 2021 που έλαβε χώρα μεταξύ 9-11 Απριλίου 2021 και διεξήχθη διαδικτυακά λόγω των συνθηκών.

Από την ομάδα συμμετείχαν 16 αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου:
Ειρηλένα Τσενεμπή, Άννα Μαρία Τσολακίδη, Βασιλική Παπαδοπούλου, Χαράλαμπος Κουσουνής, Αλεξάνδρα Τσενεμπή, Παναγιώτα Παπαδοπούλου, Άρης Βλάχος, Ελένη Βλάχου, Αλέξια Τσολακίδη, Παναγιώτης Μασωνίδης, Θεοδόσης Καββαδίας, Αθανάσιος Πρωτοψάλτης, Μαριάνθη Πιτικάρη, Αναστασία Ασπιώτη, Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου, Κωνσταντίνο Τσολακίδη.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος 500 αθλητές από 45 διαφορετικές χώρες.
Η συνολική συγκομιδή μεταλλίων για τον Ηρακλή ήταν 4 μετάλλια.

Αναλυτικά:

Παναγιώτης Μασωνίδης (Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Κ2 Peewee - Male)
Άννα Μαρία Τσολακίδη (Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Κ1 Cadet - Female)
Αθανάσιος Πρωτοψάλτης (Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Κ1 Peewee - Male)
Βασιλική Παπαδοπούλου (Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Κ1 Cadet - Female)
Μεταξύ των διακριθέντων και ο Κωνσταντίνος Τσολακίδης που κατάφερε να είναι στον τελικό της κατηγορίας του και να καταλάβει τελικά την 8η θέση.

Το ΔΣ του Ηρακλή Κέρκυρας συγχαίρει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που έλαβαν μέρος στο τουρνουά  για την προσπάθειά τους. Εξαιρετική μνεία για τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν αλλά και στην προπονητική ομάδα του Συλλόγου που απέδειξε πως συνεχίζει να λειτουργεί άριστα ακόμη και κάτω από αντίξοες συνθήκες όπως αυτές που διανύουμε εδώ και ένα χρόνο.

Όπως τόνισαν: «Νιώθουμε περήφανοι για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριές μας που για άλλη μια φορά αντιπροσώπευσαν επάξια τα χρώματα του Συλλόγου μας αλλά και της Ελλάδας σε μια παγκόσμια διοργάνωση. Ανανεώνουμε την υπόσχεσή πως θα είμαστε δίπλα τους διαρκώς και θα καταβάλουμε τις μέγιστες δυνατές προσπάθειες, ώστε να υπερνικάμε τα όποια εμπόδια εμφανίζονται στην πορεία τους και πρόσκαιρα δείχνουν να την ανακόπτουν. Αυτό ακριβώς που κάναμε και στην τρέχουσα δύσκολη περίοδο δηλαδή. Συγχαρητήρια σε όλους και καλή συνέχεια!»

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.