Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εμβολιάστηκαν τα παιδιά και οι εργαζόμενοι της «Μέλισσας»

Εμβολιασμός
12 Απριλίου 2021 / 17:18

ΚΕΡΚΥΡΑ. Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021 στο ΚΔΗΦ ΑμεΑ «ΜΕΛΙΣΣΑ» του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας,

εμβολιασμό έναντι του Covid19 στους ωφελούμενους, στους  εργαζόμενους και στα μέλη του ΔΣ.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ υπογραμμίζει «Ύστερα από την προτεραιοποίηση του εμβολιασμού για τις Δομές των ΑμεΑ , ο Σύλλογος νιώθει ανακούφιση για την πολύ μεγάλη ευθύνη που φέρει για τη λειτουργία της «ΜΕΛΙΣΣΑΣ» αφού προέχει η ασφαλής, ευχάριστη, εποικοδομητική διημέρευση και εκπαίδευση των παιδιών με βαριές και πολλαπλές αναπηρίες, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει τη διενέργεια ανίχνευσης  του Covid19 με εβδομαδιαία rapid tests.

Ευχαριστεί θερμά την ΕΣΑμεΑ και τον Πρόεδρο της κ. Ιωάννη Βαρδακαστάνη αλλά και την ΕΣΑμεΑ με Πρόεδρο τον κ. Γιάννη Μοσχολιό για τις ενέργειες τους τόσο στην προτεραιοποίηση των εμβολιασμών των Δομών ΑμεΑ όσο και στην προμήθεια των rapid test, την Υφυπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου για την άμεση ανταπόκρισή της, στα αιτήματα των  ΕΣΑμεΑ και ΠΟΣΓΚΑμεΑ και τον ΕΟΔΥ Κέρκυρας για την αμέριστη συνεργασία και τη στήριξή του στη διενέργεια των εμβολιασμών και των rapid test όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο».