Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διαβούλευση για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας

Στρατηγικός Σχεδιασμός
12 Απριλίου 2021 / 13:58

Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων καλεί όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στη διαβούλευση, καταθέτοντας τις απόψεις και τις προτάσεις τους.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γραφείο Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας). Συνεχίζεται η δημόσια διαβούλευση επί του κειμένου του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου για την περίοδο 2020-2023, η οποία ξεκίνησε στις 29/3/2021 και θα ολοκληρωθεί στις 18/4/2021.  

Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων καλεί όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στη διαβούλευση, καταθέτοντας τις απόψεις και τις προτάσεις τους. Για πρώτη φορά, δίνεται στους πολίτες η δυνατότητα να συμμετέχουν εύκολα από το κινητό τους τηλέφωνο ή τον υπολογιστή τους, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Novoville, ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους:

- Novoville Webchat: http://bit.ly/corfuWebchatEp
- Facebook Messenger: http://bit.ly/corfuFMEp

Στόχος του Δήμου είναι να αξιοποιήσει τις νέες τεχνολογίες και όλα τα διαθέσιμα ψηφιακά μέσα ώστε να διευκολύνει τον ενεργό ρόλο των δημοτών στη διαμόρφωση του αναπτυξιακού σχεδιασμού και στον καθορισμό των προτεραιοτήτων του Δήμου.
Εναλλακτικά, οι πολίτες μπορούν να λάβουν μέρος στη διαβούλευση συμπληρώνοντας το ολοκληρωμένο Ερωτηματολόγιο Στρατηγικού Σχεδιασμού σε μορφή Google Form (http://bit.ly/CorfuQuestionnaire) ή στέλνοντας τις προτάσεις τους με email στο [email protected].

Σημειώνεται ότι στην Α΄ Φάση του Επιχειρησιακού Προγράμματος αναλύεται η στόχευση της δημοτικής αρχής, οι κατευθύνσεις και οι άξονες προτεραιότητας του Σχεδιασμού της. Όραμα της Δημοτικής Αρχής είναι ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων να καταστεί ένας «Πράσινος», «Έξυπνος»  & «Ψηφιακός» Δήμος, ένας Δήμος που θα παρέχει βελτιωμένη ποιότητα ζωής για τους κατοίκους του, με ισχυρή πολιτιστική και τουριστική ταυτότητα, αλληλέγγυος προς τον πολίτη, ένας τόπος βιώσιμης ανάπτυξης, ευημερίας & προόδου της επιχειρηματικότητας.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και το κείμενο του Στρατηγικού Σχεδιασμού, στη σελίδα: http://bit.ly/CorfuDiavoulefsi