Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιστροφή στη δράση για ΑΕΛ, ΟΦΑΜ και ΑΟΚΚ

Γ΄ Εθνική
09 Απριλίου 2021 / 16:37

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΑΕ Λευκίμμης κάνει πρεμιέρα στην επιστροφή του πρωταθλήματος μετά από τη διακοπή λόγω καραντίνας.

Τελευταίο ματς για τις κερκυραϊκές ομάδες την 1η Νοεμβρίου 2020. Σχεδόν πεντέμισι μήνες μετά θα έχουμε συνέχεια του πρωταθλήματος που θα ολοκληρωθεί με τη λήξη του πρώτου γύρου. Η ΑΕ Λευκίμμης ταξιδεύει στην Καστοριά όπου και θα αντιμετωπίσει τον Μ. Αλέξανδρο Καλλιθέας ο οποίος αγωνίστηκε μόλις την 1η αγωνιστική με αντίπαλο τον ΟΦΑΜ στον Αγ. Ματθαίο και μάλιστα είχε χάσει με 4-1. Λόγω κρουσμάτων covid ιδιαίτερα στην Καστοριά τότε, είχαν αναβληθεί τα επόμενα ματς του Μ. Αλέξανδρου και η αποχή του είναι έξι μήνες ακριβώς από επίσημο παιχνίδι. Το παιχνίδι ορίστηκε για το Σάββατο 10/4 και θα ξεκινήσει στις 14:30. Είναι δύσκολο ματς αλλά η ΑΕΛ μπορεί να γυρίσει με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Την Κυριακή παίζουν εντός έδρας ο ΟΦΑΜ και ο ΑΟΚ Κέρκυρα. Στο γήπεδο του Αγ. Ματθαίου ο ΟΦΑΜ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Πρέβεζα, μια ιστορική ομάδα που ενώ κέρδισε δυο ματς στο γήπεδο με Άρτα και ΠΑΣ Θύελλα, μια ένσταση της Άρτας θα της αφαιρέσει τους βαθμούς της νίκης και ακόμη τρεις και ουσιαστικά σε δυο αγώνες δεν θα έχει βαθμό. Έρχεται στο νησί για θετικό αποτέλεσμα αφού βρίσκεται σε δεινή θέση και θέλει βαθμούς. Όμως η ομάδα του ΟΦΑΜ έχει μια δυνατή έδρα, είναι ψυχολογικά ανεβασμένη και καλά προετοιμασμένη από τον Σάββα Σιδερόπουλο  και πάει για την 3η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια. Στο ματς αυτό διαιτητής θα είναι από τα Γιάννενα ο Λ. Τζόβας και βοηθοί από την Ηγουμενίτσα οι Λ. Μαμιράς και Μαρία Στόλη, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Ν. Κούλιας της ΕΠΣΚ.

Ο ΑΟΚ Κέρκυρα με πολλές αλλαγές από το τελευταίο ματς, ξεκινά από το μηδέν, αφού είχε τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Αλλαγή προέδρου, έλευση 18 νέων παικτών και το μόνο πρόβλημα που έχει είναι να δέσουν μεταξύ τους. Δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη κόντρα στον Αμβρακικό Λουτρού, θα την επιδιώξει και μπορεί να την πάρει, θέλει στα 10 ματς που απομένουν πέντε τουλάχιστον νίκες για να μείνει στην κατηγορία και μπορεί να το πετύχει. Διαιτητές στο ματς αυτό θα είναι από την Άρτα οι Θ. Νίκου, Δ. Μάνος και Ο. Νούσιας και παρατηρητής διαιτησίας ο Κερκυραίος Νίκος Πουλημάς.  
 
Πρόγραμμα (4η αγωνιστική)
 
Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας - ΑΕ Λευκίμμης
Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης - Θύελλα Κατσικά
Παναγρινιακός - Αχέρων Καναλακίου
ΑΟΚ Κέρκυρα - Αμβρακικός Λουτρού
Τηλυκράτης Λευκάδας - ΠΑΣ Θύελλα
ΟΦΑΜ - ΠΑΣ Πρέβεζα
Αναγέννηση Άρτας - ΑΕ Μεσολογγίου