Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

18 μεταγραφές ο ΑΟΚΚ, 3 η ΑΕΛ, 7 ο ΟΦΑΜ

Γ΄ Εθνική
08 Απριλίου 2021 / 16:10

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι κερκυραϊκές ομάδες είναι έτοιμες για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

και όπως οι περισσότερες στην κατηγορία, προχώρησαν σε μεταγραφικές κινήσεις, με στόχο την ενίσχυσή τους.

Πρωταθλητής των μεταγραφών ο ΑΟΚ Κέρκυρα, που θέλει να μείνει στην κατηγορία και ο πρόεδρος Κ. Σγουράκης πήρε πολλούς αξιόλογους παίκτες, που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να φέρουν ψηλά την ομάδα. Η ομάδα απέκτησε 18 νέους ποδοσφαιριστές, ενώ από αυτούς που είχε στο ξεκίνημα της περιόδου και είναι εκτός Κέρκυρας, επέστρεψαν και συνεχίζουν οι Αλεμαρκάι, Γιάτζιος, Πετράκης και Σέχου). Ο ΑΟΚΚ πήρε τους: Ρενέ Σταύρε κεντρικός κυνηγός από Ρεθυμνιακό, Βασίλη Βίλα από Ζάκυνθο μέσος, Ντίας Μαρκές, Πορτογάλος δεκάρι από Εθνικό, Αθανασιάδη Αντώνη εξτρέμ από Κόρινθο, Αχλλέα Κάργα στόπερ από Κιλκισιακό, Νίκο Στέρεφ αμυντικό από Αστέρα Πετριτή, Χρήστο Πανταζή δεξιό μπακ-χαφ από ΟΦ Ιεράπετρας, Νίκος Λάζαρο από Ακαδημίες Ολυμπιακού παίζει αμυντικό χαφ, Μπλαντέλα Ανάργυρο αριστερό χαφ από Ιωνικό, Σίμο Συναδινό τερματοφύλακα από Λεβαδειακό, Βικτορ Γκαραούχο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός από Κόρινθο, Φράνκο Κοκορόζι δεκάρι, από ΑΟ Κυρήνειας Κύπρου, Σπύρο Ρούσση επιθετικό από Παξούς, Γιώργο Λούβρο από Αυλιώτες, Σιάβο Χρήστο και Στεργίου Χρήστο από Ακαδημία Σφακιανάκη και Φωτιά Λάζαρο κεντρικό αμυντικό από Λιαπάδες.

Ο Κ. Σγουράκης τόνισε πως «οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν είναι εγνωσμένης αξίας και χρειάζεται λίγο χρόνο η ομάδα για να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές τους. Όλοι γνωρίζουμε ότι θέλει «δέσιμο» για να γίνει ομάδα, όμως η ποιότητά τους είναι τέτοια που θα μπορούν από την αρχή να αντεπεξέλθουν στους αγώνες αρχής γενομένης την Κυριακή όπου στο γήπεδο της ΕΠΣΚ θα αντιμετωπίσει η ομάδα τον Αμβρακικό Λουτρού».

Από την άλλη ο Π. Κορομπόκης κάλυψε τις ανάγκες του μόλις με τρεις παίκτες, αν και η μεταγραφική περίοδος λήγει στις 16/4 και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και για κάποια άλλη προσθήκη. Η ΑΕ Λευκίμμης έχει αποκτήσει τρεις ποδοσφαιριστές, τους Πανταζή, Κουλούρη που έχουν φορέσει τη φανέλα σε ματς της Γ΄ Εθνικής και έπαιζαν στην Αναγέννηση Περιβολίου τη φετινή σεζόν και τον Γιώργο Σπίνουλα που ήταν στον Αθηναϊκό και είναι γιος του πρώην άσσου του ΑΟ Κέρκυρα και του Αθηναϊκού Αντώνη Σπίνουλα.

Τέλος ο τεχνικός του ΟΦΑΜ Σάββας Σιδερόπουλος  φρόντισε σε συνεννόηση με το Δ.Σ. να έρθουν στην ομάδα επτά ποδοσφαιριστές, οι Μ. Λουλές, Β. Παππάς, Δ. Καζιάνης από Νέο 2017, Αλ. Γραικός από Στρογγυλή, Μ. Κωστελλέτος από Όλυμπο, Ν. Βλάχος από ΑΕ Λευκίμμης και Σπ. Ζωχιός.