Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ψηφίστηκε η προκήρυξη, οριστικά σέντρα την Κυριακή 11/4

Γ΄ Εθνική
05 Απριλίου 2021 / 17:59

ΑΘΗΝΑ. Τη συνεδρίαση της νεοεκλεγμένης ΕΠΟ περίμεναν οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής για να μάθουν πως και πότε θα έχουμε οριστικό ξεκίνημα της κατηγορίας

και αν αυτή θα ολοκληρωθεί, παίζοντας από το σημείο που διεκόπη το πρωτάθλημα και μόνο τον πρώτο γύρο, με το υπάρχον πρόγραμμα.
Η συνεδρίαση έγινε τη Δευτέρα 5/4 και είναι πλέον οριστικό, ότι  ΑΕ Λευκίμμης, ΟΦΑΜ και ΑΟΚ Κέρκυρα την ερχόμενη Κυριακή 11 Απριλίου επιστρέφουν στην ενεργό δράση και σε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος.
Η δήλωση του Αντιπροέδρου της ΕΠΟ, Στέργιου Αντωνίου για τη Γ΄ Εθνική ξεκαθάρισε οριστικά το τοπίο, αφού τις πρώτες απογευματινές ώρες της Δευτέρας δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση από την Ομοσπονδία. Ο Στ. Αντωνίου τόνισε ότι η προκήρυξη ψηφίστηκε, κάτι απαραίτητο για τη συνέχιση του πρωταθλήματος και ενημέρωσε για τα πλέι-οφ.
Αναλυτικά είπε: «Η προκήρυξη ψηφίστηκε, ξεκινάει το πρωτάθλημα στις 11 του μήνα. Θα ολοκληρωθεί ο γύρος που έχει ξεκινήσει και οι πρωταθλητές κάθε ομίλου θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε πλέι-οφ, με μονά παιχνίδια, δύο εντός και δύο εκτός έπειτα από κλήρωση. Αναμένονται τελευταίες διατυπώσεις για τα τεστ, όσον αφορά το πώς θα κοινοποιούνται στην ΕΠΟ και ποιοι θα έχουν την ευθύνη».
Σημειώνουμε ότι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί από την αγωνιστική που σταμάτησε και θα ολοκληρωθεί μόνο ο πρώτος γύρος. Στη συνέχεια οι δέκα πρωταθλητές των ομίλων θα χωριστούν σε δύο ομίλους των πέντε ομάδων, η κάθε ομάδα θα δώσει από τέσσερις αγώνες και τέσσερις ομάδες συνολικά (2 από κάθε όμιλο) θα ανέβουν στην παραπάνω επαγγελματική κατηγορία.
Το εξ αναβολής παιχνίδι του ΟΦΑΜ με τη Θύελλα Ελεούσας για την 3η αγωνιστική που δεν έγινε, όλα δείχνουν ότι θα οριστεί την Τετάρτη 14 Απριλίου.