Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έναρξη λειτουργίας Μονάδας Εμφραγμάτων στο Νοσοκομείο Κέρκυρας

Νοσοκομείο Κέρκυρας
05 Απριλίου 2021 / 13:46

Η Μονάδα Εμφραγμάτων διαθέτει 4 κλίνες και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, για την αντιμετώπιση των καρδιολογικών περιστατικών, που χρήζουν νοσηλεία σε αυτήν

ΚΕΡΚΥΡΑ (Διοίκηση Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας). Δέκα χρόνια μετά την λειτουργία του νέου Νοσοκομείου Κέρκυρας, πραγματοποιήθηκε, σήμερα, Δευτέρα 5 Απριλίου 2021, η έναρξη λειτουργίας της Μονάδας Εμφραγμάτων, στο Καρδιολογικό Τμήμα.
Η Μονάδα Εμφραγμάτων διαθέτει τέσσερεις (4) κλίνες και τον απαραίτητο Ιατροτεχνολογικό Εξοπλισμό, για την αντιμετώπιση των καρδιολογικών περιστατικών, που χρήζουν νοσηλεία σε αυτήν.

Η Μονάδα Εμφραγμάτων καλύπτεται με Νοσηλευτικό Προσωπικό, που έχει λάβει, ήδη, εκπαίδευση και θα απασχολείται, αποκλειστικά, στην Μονάδα Εμφραγμάτων και από τους καρδιολόγους του Καρδιολογικού Τμήματος.

Αναφορικά με την έναρξη λειτουργίας της Μονάδας Εμφραγμάτων, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λεωνίδας Ρουμπάτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Με πολύ μεγάλη χαρά, συγκίνηση και ικανοποίηση, πραγματοποιήσαμε, σήμερα, την έναρξη λειτουργίας της Μονάδας εμφραγμάτων στο Νοσοκομείο μας.
Μιας Μονάδας που, στα δέκα και πλέον έτη, παρέμενε κλειστή.

Θέλω να ευχαριστήσω όλο το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, που οργάνωσε και εργάσθηκε προκειμένου να υλοποιηθεί ο συγκεκριμένος στόχος.
Είναι αυτονόητο ότι, ως Διοίκηση, θα εξακολουθήσουμε να εργαζόμαστε προκειμένου η Μονάδα Εμφραγμάτων να στελεχωθεί και με επιπλέον Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό.

Παράλληλα, μέσα από ένα οργανωμένο σχέδιο, εργαζόμαστε μεθοδικά, προκειμένου όσο το δυνατόν πιο σύντομα και νέες, αντίστοιχες δομές να αποδοθούν στην υπηρεσία της κοινωνίας»
.