Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κάλεσμα στον Σπύρο Γιαννιώτη για συνεργασία

Κολυμβητική Ομοσπονδία
31 Μαρτίου 2021 / 16:59

ΑΘΗΝΑ. Οι εκλογές στην Κολυμβητική Ομοσπονδία έφεραν τον πρώην διεθνή πολίστα Κυριάκο Γιαννόπουλο στην προεδρεία, αφού στη μάχη που έδωσε

με αντίπαλο τον Σπύρο Γιαννιώτη βγήκε νικητής. Βέβαια η Κέρκυρα θα εκπροσωπηθεί από δύο άτομα στο νέο Δ.Σ. της ΚΟΕ, αφού εκτός από τον Σπ. Γιαννιώτη εκλέχθηκε και ο Άκης Παυλογιάννης.
Προέχει σίγουρα το καλό του αθλήματος και ο νέος πρόεδρος φρόντισε από τις πρώτες του δηλώσεις να δείξει ότι θα ήθελε τη συνεργασία του Σπύρου Γιαννιώτη, ενώ ευχαρίστησε τα σωματεία που τον υποστήριξαν.

Αναλυτικά η δήλωση του Κυριάκου Γιαννόπουλου: «Οι αρχαιρεσίες της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος ολοκληρώθηκαν με καθολική συμμετοχή. Ευχαριστούμε την πλειοψηφία των εκπροσώπων των σωματείων που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου στην κίνηση “ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΑΖΙ” για την σοβαρότητα με την οποία συνέβαλαν στην προσπάθεια. Συγχαίρω τον Νίκο Ξυλούρη για την εκλογή του ως εκπροσώπου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και καλώ τον Σπύρο Γιαννιώτη να συνεργαστεί με την νέα διοίκηση, έτσι ώστε όλοι μαζί να γυρίσουμε σελίδα και να δουλέψουμε για ακόμα καλύτερες μέρες σε όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου».