Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ CulturePolis και Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού

CulturePolis
24 Μαρτίου 2021 / 10:30
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Συναντήθηκαν ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού κ. Νίκος Α. Κούκης και ο Ιδρυτής και Πρόεδρος της CulturePolis Δρ. Βασίλειος Λαοπόδης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία CulturePolis και το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού υπέγραψαν Σύμφωνο – Πλαίσιο Συνεργασίας για κοινές πρωτοβουλίες στον χώρο του πολιτισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Την Τρίτη 9 Μαρτίου 2021, στο ιστορικό γραφείο της οικίας Μποδοσάκη όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού, συναντήθηκαν ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού κ. Νίκος Α. Κούκης και ο Ιδρυτής και Πρόεδρος της CulturePolis Δρ. Βασίλειος Λαοπόδης και υπέγραψαν διετές σύμφωνο – πλαίσιο συνεργασίας για μια πολυεπίπεδη συνεργασία με έμφαση στην έρευνα, μελέτη, σχεδιασμό και υλοποίηση έργων και καινοτομικών εφαρμογών καθώς και ανάληψη πρωτοβουλιών, που σχετίζονται με την ελληνική γλώσσα, λογοτεχνία και γενικότερα του βιβλίου και τη διάδοση της φιλαναγνωσίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό..
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.