Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διήμερη διαδικτυακή εκδήλωση – αφιέρωμα στο 1821 από σωματεία του Εργατικού Κέντρου

Εργατικό Κέντρο
24 Μαρτίου 2021 / 10:20
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Οι εκδηλώσεις θα προβληθούν ζωντανά μέσω των λογαριασμών των σωματείων και απ’ τον λογαριασμό του «Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας-Ταξικό» στο facebook

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πλειοψηφία αντιπροσώπων σωματείων του Εργατικού Κέντρου διοργανώνουν  διήμερη διαδικτυακή εκδήλωση. Αναλυτικά:

Την Πέμπτη 25 Μαρτίου στις 19:00 με θέμα: Αφιέρωμα στα επαναστατικά τραγούδια του 1821 σε επιμέλεια – παρουσίαση του Κώστα Καββαδία (Ντέμη).

Την Παρασκευή 26 Μαρτίου 19:00 θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα: «Ο κοινωνικός χαρακτήρας της Ελληνικής επανάστασης του 1821 και η σύγχρονη αξία του ιστορικού διδάγματος» με ομιλητές τον Μηνά Αντύπα, Υποψήφιο Διδάκτορα Τμήματο Ιστορίας & Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης  και τον Σίμο Μποζίκη, Εκπαιδευτικό, Διδάκτορα Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Οι εκδηλώσεις θα προβληθούν ζωντανά μέσω των λογαριασμών των σωματείων και απ’ τον λογαριασμό του «Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας-Ταξικό» στο Facebook.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.