Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γαλιατσάτος: Η Κράτσα βρήκε έτοιμο το έργο της μαρίνας Σπηλιάς!

Mαρίνα Σπηλιάς
16 Μαρτίου 2021 / 16:02

ΚΕΡΚΥΡΑ. «Η "κλοπή" και ιδιοποίηση της υλικής και πνευματικής εργασίας των άλλων (εν προκειμένω της ΠΙΝ/ΑΝΑΣΑ) τιμωρείται απο τον λαό!» δηλώνει ο πρώην περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος

Σε απάντηση των δηλώσεων του αντιπεριφερειάρχη Υποδομών Μανώλη Ορφανουδάκη για τη δημοπράτηση του έργου του τουριστικού καταφυγίου της Σπηλιάς ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος σχολιάζει μέσω social media: «Η ΠΙΝ/Κράτσα και ο αρμόδιος α/ρχης οφείλουν να ομιλούν την γλώσσα της αλήθειας! Τό έργο λοιπον της μαρίνας στην Σπηλιά το βρήκαν παντελώς έτοιμο, με μελέτες εγκεκριμένες, με χρηματοδότηση εξασφαλισμένη, με πρόταση του έργου στην αντιστοιχη πρόσκληση του ΕΣΠΑ που έγινε ειδικά για το εργο αυτό.

Τι απέμενε: ο τυπικός/ουσιαστικός  έλεγχος του φακέλου της πρότασης απο την Διαχειριστική Αρχή και εν συνεχεία η απόφαση ένταξης στο ΕΣΠΑ. Αρα το βρήκαν έτοιμο και ,καλώς, προχώρησαν τις διαδικασίες για δημοπράτηση.

Αν θελουν να μιλούν για μπλοκάρισμα, ας δουν που ειχε αφήσει το έργο ο συνέταιρος τους κ. Σπύρου: ημιτελές, χρεωμένο, χωρίς μελέτες και χωρίς προοπτική χρηματοδότησης.

Η "κλοπή" και ιδιοποίηση της υλικής και πνευματικής εργασίας των άλλων (εν προκειμένω της ΠΙΝ/ΑΝΑΣΑ) τιμωρείται απο τον λαό! Ας το έχουν υπ όψη τους οι θορυβούντες της ΠΙΝ/Κράτσα».