Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ψηφίζει στις εκλογές της Ομοσπονδίας ο Δαμοκλής

Ξιφασκία
12 Μαρτίου 2021 / 16:33
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η αθλητική αναγνώριση που έχει αποκτήσει ο ΚΑΣ Δαμοκλής Κέρκυρας, του δίνει το δικαίωμα να ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές

που θα γίνουν στην Ομοσπονδία την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Παρασκευή 21 Μαρτίου.

Όπως έχει δρομολογήσει η Ομοσπονδία, θα γίνει η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές στις οποίες έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν συνολικά 37 σύλλογοι. Επειδή λόγω του lockdown δεν θα μπορέσει να γίνει η Γ.Σ. με την κλασική διαδικασία, μετά την τροποποίηση του αθλητικού νόμου θα γίνει μέσω τεχνολογίας.

Η Ε.Ο.Ξ. ενημέρωσε ότι δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές έχουν μόνο τα σωματεία που έχουν πάρει την αθλητική αναγνώριση από τη ΓΓΑ και ανάμεσά τους είναι και ο Κερκυραϊκός Αθλητικός Σύλλογος «Δαμοκλής».

Να σημειώσουμε ότι με βάση τον νέο νόμο ο νυν πρόεδρος της ΕΟΞ Μ. Κατσιαδάκης που εκλέγεται συνεχώς από το 1992 και είναι εκπρόσωπος της ΕΟΞ στην Ολυμπιακή Επιτροπή, δεν έχει δικαίωμα επανεκλογής, καθώς ο βαλκανιονίκης της ξιφασκίας διατηρεί από το 1977, δηλαδή εδώ και 44 χρόνια, θέση στο Δ.Σ. του αθλήματος.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια