Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την ερχόμενη Τετάρτη η δεύτερη δόση του εμβολίου στα Διαπόντια

Διαπόντια Νησιά
12 Μαρτίου 2021 / 10:16

Ο εμβολιασμός θα γίνει αυθημερόν και στα τρία νησιά

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γραφείο Δήμου). Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων ανακοινώνει ότι την ερχόμενη Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021 πρόκειται να διεξαχθεί η διαδικασία χορήγησης της δεύτερης δόσης του εμβολίου στα Διαπόντια νησιά, Ερείκουσα, Οθωνοί και Μαθράκι.

Ο εμβολιασμός θα γίνει αυθημερόν και στα τρία νησιά και ήδη οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν ενεργοποιηθεί προκειμένου να συνδράμουν ειδικούς και πολίτες όπου απαιτηθεί και υπάρχει δυνατότητα.

Όπως έκανε γνωστό ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης στη Δήμαρχο Μ. Υδραίου, έχει οργανωθεί η διαδικασία προμήθειας και μεταφοράς των εμβολίων. Έτσι, σε συνεργασία με το υγειονομικό κλιμάκιο covid του Νοσοκομείου και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Λεωνίδα Ρουμπάτη, η δεύτερη δόση του εμβολίου για τους κατοίκους των τριών Διαπόντιων Νησιών μας θα πραγματοποιηθεί συγχρόνως και στα τρία νησιά την ερχόμενη Τετάρτη.

Από την πλευρά της η Δήμαρχος έδωσε εντολή στους αρμόδιους αντιδημάρχους για συνδρομή όπου απαιτηθεί προκειμένου η διαδικασία να διεξαχθεί απρόσκοπτα και με επιτυχία.