Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ματίνα Παγώνη: Θα εισηγηθούμε θετικά για τη Γ΄ Εθνική

ΕΠΟ
10 Μαρτίου 2021 / 16:37
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ. Ο Λ. Αυγενάκης μετά την απόφαση της περασμένης εβδομάδας για λουκέτο ακόμα και στις προπονήσεις των ομάδων της Γ΄ Εθνικής,

δήλωσε ότι αυτή την εβδομάδα θα ξεκαθάριζε το τοπίο, κάτι που έχουν ακούσει πολλές φορές οι ομάδες οι οποίες είναι στην απραξία τεσσερισήμιση μήνες τώρα.

Με τα ως τώρα δεδομένα και αν ανάψει το πράσινο φως για προπονήσεις από 16/3, πιθανόν να έχουμε επιστροφή στους αγώνες στις 4/4, σε ένα πρωτάθλημα που είχε σχεδιαστεί να ολοκληρωθεί 18 Απρίλιου για να ακολουθήσουν τα μπαράζ ανόδου.
Για το θέμα, μίλησε η Μ. Παγώνη στη mikriliga.com, όπου αποκάλυψε πώς η εισήγησή της την ερχόμενη Παρασκευή 11/3/2021 όπου θα συνεδριάσει και πάλι η επιτροπή λοιμωξιολόγων θα είναι θετική, δηλώνοντας πως «Έχουν επικοινωνήσει μαζί μου αρκετοί αθλητές, προπονητές και πρόεδροι της Γ’ Εθνικής και τους διαβεβαίωσα πως θα εισηγηθούμε θετικά και θα κάνουμε ότι είναι καλύτερο. Εμείς θέλουμε να ξεκινήσουν. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και είμαστε αισιόδοξοι».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια