Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέο σύστημα Μαγνητικής Τομογραφίας στην Γενική Κλινική Κέρκυρας

advertorial
08 Μαρτίου 2021 / 17:31

Η «ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» ξεκίνησε την λειτουργία του σύγχρονου συστήματος ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ της GENERAL ELECTRIC τύπου SIGNA CREATOR Ε 1.5T.

Ο εν λόγω καινούργιος μαγνητικός τομογράφος είναι ο μοναδικός που λειτουργεί στην βορειοδυτική Ελλάδα, είναι τελευταίας γενιάς και από τους πιο αξιόπιστους που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια αγορά.

Με απλό και ακίνδυνο τρόπο, χωρίς ακτινοβόληση και παρενέργειες, παρέχει αναλυτικές ιατρικές απεικονίσεις όλου του ανθρώπινου σώματος και δίνει εικόνες υψηλής ανάλυσης για το μυϊκό, οστέϊνο και αγγειακό σύστημα. Από τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου μαγνητικού τομογράφου είναι η ταχύτητα της εξέτασης, η δυνατότητα ολόσωμης μαγνητικής τομογραφίας σε λίγα λεπτά και η φιλικότητα προς τον ασθενή με χαμηλά επίπεδα θορύβου.

Επίσης, το μήκος του μαγνητικού τομογράφου και οι χρόνοι εξέτασης που δεν ξεπερνούν το ένα τέταρτο της ώρας επιτυγχάνουν τη μείωση του άγχους και της κλειστοφοβίας του ασθενούς

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ασθενών, η Κλινική είναι συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ.

Η ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ βρίσκεται επίσης στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση εξοπλισμού του νέου της ασθενοφόρου το οποίο πλέον διαθέτει εξοπλισμό κινητής μονάδες με φορητό αναπνευστήρα, καπνογράφο – μόνιτορ, αυτόματο απινιδωτή και όλο τον λοιπό απαραίτητο εξοπλισμό για την ασφαλή διακομιδή και υποστήριξη σωληνωμένων και άλλων σοβαρών περιστατικών.