Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μερόπη Υδραίου: Παραπληροφόρηση και λάσπη στον ανεμιστήρα

Μερόπη Υδραίου
05 Μαρτίου 2021 / 11:24

Τι απαντά η Μερόπη Υδραίου στα πυρά που δέχεται για τις προσλήψεις με συνοπτικές διαδικασίες.

ΚΕΡΚΥΡΑ. «Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων τήρησε όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες για την πρόσληψη  συμβασιούχων διαφόρων ειδικοτήτων, για να καλύψει πραγματικές και σοβαρές ανάγκες εν μέσω μάλιστα  της πανδημίας covid-19» απαντά η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου για την κριτική που ασκείται και δηλώνει τα ακόλουθα:

«Τα κόμματα και οι κομματικοί παράγοντες οφείλουν να κάνουν ένα βήμα πίσω, να μην χρησιμοποιούν το Δήμο ως πεδίο άσκησης κομματικών σκοπιμοτήτων και συγκρούσεων και κυρίως να μην εκμεταλλεύονται την αγωνία και την ανάγκη των πολιτών για εργασία.

Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας υπόκειται σε έλεγχο σε ότι αφορά στις προσλήψεις από το ΑΣΕΠ, ενώ είναι ανοιχτός σε κάθε έλεγχο νομιμότητας των προσλήψεων γιατί πολύ απλά δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, γιατί πολύ απλά λειτουργεί μέσα στα πλαίσια των νόμων.

Όλα τα υπόλοιπα είναι παραπληροφόρηση και λάσπη στον ανεμιστήρα για δημιουργία εντυπώσεων, στα οποία κάποιοι ειδικεύονται κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια και επειδή, προφανώς,  δεν έχουν κάτι σοβαρότερο να κάνουν  ή να προσάψουν εναντίον του Δήμου.

Συνεχίζουμε στο δρόμο της εργατικότητας, της διαφάνειας και της εξυπηρέτησης της κοινωνίας των πολιτών με όλες μας τις δυνάμεις κάτω από δύσκολες συγκυρίες και στο πλευρό των συνανθρώπων μας.»