Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επέστρεψε στη θέση του μαέστρου της «Καποδίστριας» ο Μιχάλης Μιχαλόπουλος

Μιχάλης Μιχαλόπουλος
04 Μαρτίου 2021 / 15:31

Η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Φιλαρμονικής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής Ένωσης «Καποδίστριας», στη σημερινή του συνεδρίαση (04/3/2021), αφού έλαβε υπόψη την αξιολόγηση: α. του Διευθυντή Σχολών – Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Φιλαρμονικής, κου Χαριλάου Λαβράνου, β. της Εξεταστικής Επιτροπής, αποτελούμενης από τους κκ. Νικόλαο Παπαδημητρίου (Καθηγητής Ιονίου Πανεπιστημίου), Κίμωνα Χυτήρη (Καλλιτεχνικός Διευθυντής Ωδείου Κέρκυρας), Δήμο Δημητριάδη (Καθηγητής Ιονίου Πανεπιστημίου),

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ και ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ

την επιλογή του κ. Μιχάλη Μιχαλόπουλου για τη θέση του Αρχιμουσικού της Φιλαρμονικής Ένωσης «Καποδίστριας», Μαέστρου με διεθνή καριέρα ως Διευθυντή Ορχήστρας Πνευστών, Καθηγητή Διεύθυνσης Μπάντας στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, μέλους Καλλιτεχνικών Επιτροπών Μπάντας του Εξωτερικού, εισηγητή σε εθνικά και διεθνή Συνέδρια, με σπουδές και Δίπλωμα Διεύθυνσης - Ενοργάνωσης και ρεπερτορίου Ορχήστρας πνευστών στο εξωτερικό, καθώς και με πολύ μεγάλο ενορχηστρωτικό έργο για Ορχήστρα Πνευστών.

Ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία, τόσο στο Καλλιτεχνικό Διευθυντή Χάρη Λαβράνο, όσο και στον Αρχιμουσικό Μιχάλη Μιχαλόπουλο, στα νέα τους καθήκοντα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο