Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Δημόσια Βιβλιοθήκη συναντά διαδικτυακά τον συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα

Δημόσια Βιβλιοθήκη
01 Μαρτίου 2021 / 15:49

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Κέρκυρας προσκαλεί το κοινό στη διαδικτυακή συνάντηση με τίτλο: «Η συγγραφή στον 21ο αιώνα» το Σάββατο 6 Μαρτίου 2021, στις 6 μ.μ. με τον συγγραφέα - ηθοποιό Κώστα Κρομμύδα

«Μια σκέψη αρχίζει να τριγυρίζει στο μυαλό σου. Με δειλά, αβέβαια βήματα κινείται αθόρυβα στην αρχή, μέχρι που κάνει τόσο θόρυβο και σκεπάζει όλες τις άλλες. Μέχρι που γίνεται ανάγκη και σε βασανίζει με έναν τρόπο ερεθιστικό. Φτάνεις να μην κοιμάσαι πια τα βράδια και σε ακολουθούν παντού σκιές.

Ακούς τις φωνές τους να σου ψιθυρίζουν ιστορίες. Ιστορίες που γράφονται πρώτα στην ψυχή.

Κι ύστερα οι φωνές αποκτούν μορφή και χαρακτήρα.

Απαιτούν να τους δώσεις ένα όνομα και να τους δείξεις την έξοδο ώστε να δραπετεύσουν από τον λαβύρινθο του μυαλού σου. Τις βαφτίζει η φαντασία σου, τις οραματίζονται τα μάτια της καρδιάς σου και κάπου εκεί παίρνεις την απόφαση να αποτυπώσεις την ιστορία τους πάνω σε ένα λευκό φύλλο χαρτί». 

Για τους λάτρεις του βιβλίου

Μια εισαγωγική προσέγγιση γύρω από τον κόσμο της συγγραφής για όλους τους φιλαναγνώστες και τους λάτρεις του βιβλίου. Η διαδικτυακή συνάντηση με τον καταξιωμένο συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα αποτελεί ευκαιρία γνωριμίας με την έννοια της συγγραφής, τις επιρροές, τις επιδράσεις, τη θεματολογία, την οπτική και προοπτική της, σε συνδυασμό τόσο με τους τρόπους έκφρασης, όσο και με τη διόρθωση, την επιμέλεια και την προώθηση ενός βιβλίου.

Η συμμετοχή σας στη συνάντηση αυτή θα αφυπνίσει το δημιουργικό σας πνεύμα, θα ενεργοποιήσει την έμπνευση και τη φαντασία σας και θα σας ωθήσει σε ένα δομημένο τρόπο συγγραφής. Ο συγγραφέας θα απαντήσει σε ερωτήματα των συμμετεχόντων.

Για δηλώσεις συμμετοχής και τον σύνδεσμο παρακολούθησης επισκεφθείτε τη σελίδα της Βιβλιοθήκης.

Δηλώσεις συμμετοχής: https://forms.gle/R3o1PANKTp2gsogF7 

On-line παρακολούθηση: https://bit.ly/3fsCbNM