Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιστροφή στη δράση, στη Δράμα ο Φαίακας

Handball Premier
26 Φεβρουαρίου 2021 / 16:48
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τη Handball Premier και τον Φαίακα το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Φεβρουαρίου,

με την 8η αγωνιστική, ουσιαστικά την πρώτη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.
 
Ο Φαίακας πηγαίνει στη Δράμα, όπου θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, έχοντας μια εντελώς διαφορετική σύνθεση. Και αυτό γιατί λόγω πανδημίας υπήρξε «διαζύγιο» με περισσότερους από 10 αθλητές. Τη θέση τους στο ρόστερ πήραν κάποιοι παλιοί αθλητές του Φαίακα, άλλοι που έπαιζαν στον Κερκυραϊκό, μαζί με 3-4 νεαρούς. Βέβαια από το ρόστερ αυτό δεν υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις, όμως είναι αξιοσημείωτο, το ότι δούλεψαν πολύ για να σταθούν στο γήπεδο για τα εναπομείναντα παιχνίδια.
 
Η αποστολή θα αναχωρήσει το Σάββατο στις 15:00 και θα διανυκτερεύσει στη Θεσσαλονίκη, με αμφίβολη τη συμμετοχή του Κόντη, τον οποίον ένας τραυματισμός μπορεί να τον αφήσει εκτός. Την αποστολή εκτός από τον προπονητή Μιχαλάκη, θα ακολουθήσει και ο Ν. Πέρρος, περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους.
 
Να σημειώσουμε ότι ουσιαστικά το αποτέλεσμα δεν έχει αξία, αφού μετά την τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας 22/2, τα σωματεία προσανατολίζονται στο να μη γίνουν μπαράζ υποβιβασμού παρά μόνο για πρωταθλητή και τις ομάδες που θα βγουν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Αυτό για τον Φαίακα σημαίνει ότι θα δώσει συνολικά έξι παιχνίδια ακόμα και θα μείνει στην κατηγορία.
 
Το πρόγραμμα (8η αγωνιστική)

Αερωπός Man Dynamic - ΠΑΟΚ
ΑΕΣΧ Πυλαίας - Φίλιππος Βέροιας
Διομήδης Άργους - ΑΣΕ Δούκα
Άρης Νικαίας Olympic Diagnostic - HC Σαλαμίνα
Bianco Monte Δράμα - Φαίακας Κέρκυρας
 
Η αναμέτρηση Ολυμπιακός - ΑΕΚ αναβλήθηκε με απόφαση της ΔΕΠ/ΟΧΕ κατόπιν αιτήματος του γηπεδούχου, λόγω κρουσμάτων Covid-19 στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» που καθιστούσε και καθιστά αδύνατη για αρκετές μέρες την ομαλή διεξαγωγή των δραστηριοτήτων.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια