Καλές εμφανίσεις από Δόση και Μαντζουρογιάννη στο Βελιγράδι

Καλές εμφανίσεις από Δόση και Μαντζουρογιάννη στο Βελιγράδι

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. Στο πλαίσιο της χειμερινής τους προετοιμασίας, η Παναγιώτα Δόση και ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης, αγωνίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης 24/2,

25
Φεβρουαρίου / 2021

σε μίτινγκ κλειστού στίβου στο Βελιγράδι.
 
Οι παρουσίες των δύο παιδιών της Κέρκυρας ήταν αξιόλογες και έδειξαν ότι βαδίζουν σε σωστό δρόμο. Μάλιστα οι επιδόσεις τους ήταν ακριβώς ίδιες με αυτές που είχαν πετύχει λίγες μέρες πριν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που έγινε στο ΣΕΦ.
 
Η Δόση κατέλαβε την τέταρτη θέση στο ύψος με άλμα στο 1,83 μ. και ισοφάρισε για δεύτερη φορά φέτος το ατομικό της ρεκόρ στον κλειστό στίβο. Η νεαρή αθλήτρια, δοκίμασε στη συνέχεια στο 1,86 μ., ωστόσο ο πήχης δεν της έκανε το χατίρι. Η Δόση ξεκίνησε τον αγώνα της με επιτυχημένο άλμα στο 1,70 μ. και 1,75 μ. πέρασε με τη δεύτερη το 1,79 μ. κι έπειτα με την πρώτη το 1,83 μέτρα.
 
Ο Μαντζουρογιάννης ολοκλήρωσε τον αγώνα του στην πέμπτη θέση,  αφού στο έκτο του άλμα προσγειώθηκε στα 7,62 μ. και ισοφάρισε το φετινό του ρεκόρ. Ο Κερκυραίος αθλητής που από φέτος αγωνίζεται με τα χρώματα του Κάλλιστον είχε ακόμη έγκυρα άλματα στα 7,31 μ., 7,33 μ. και 7,54 μέτρα. Νικητής στο μήκος ήταν ο Izmir Smajlaj με 7,91μ.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ