Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ας ανακοινώσει επιτέλους κάτι το υπουργείο Υγείας, λέει ο Γ. Καρύδης

εμβόλιο
18 Φεβρουαρίου 2021 / 20:25

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 17 Φεβρουαρίου 2021, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Παράταξης ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Γιώργος Καρύδης έθεσε, μεταξύ άλλων, το ζήτημα των δύο περιστατικών που εμφανίστηκαν στην Κέρκυρα με την παράλυση των κάτω άκρων της νοσηλεύτριας και του ιατρού.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 17 Φεβρουαρίου 2021, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Παράταξης ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Γιώργος Καρύδης έθεσε, μεταξύ άλλων, το ζήτημα των δύο περιστατικών που εμφανίστηκαν στην Κέρκυρα με την παράλυση των κάτω άκρων της νοσηλεύτριας και του ιατρού, που έλαβε χώρα αμέσως μετά τη χορήγηση της δεύτερης δόσης του εμβολίου για τον κορονοϊό. 
 
Ο Γ. Καρύδης επισήμανε ότι τα παραπάνω συμπτώματα έχουν γίνει γνωστά πανελλαδικά κι έχουν προκαλέσει αναστάτωση , σύγχυση κι ερωτηματικά για τη σχέση τους με τον εμβολιασμό του Covid-19. 
 
Κατά συνέπεια είναι απόλυτα αναγκαία η ταχεία και υπεύθυνη ενημέρωση του κοινού με διαφάνεια και συγκεκριμένες απαντήσεις για τα ερωτήματα που έχουν προκύψει. 

Ο Γ. Καρύδης από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, ζήτησε από τον ΕΟΔΥ, τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Κέρκυρας και τον Ιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας να λάβουν τάχιστα άμεση και ξεκάθαρη θέση για το σοβαρό αυτό θέμα, προκειμένου να σταματήσει η ανεύθυνη παραπληροφόρηση.