Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Φ.Ε. Καποδίστριας ζητάει Διευθυντή Σχολών και Αρχιμουσικό του Σώματος

Φιλαρμονική Καποδίστριας
18 Φεβρουαρίου 2021 / 09:17
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Η προθεσμία για την υποβολή βιογραφικών των ενδιαφερομένων λήγει στις

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Φιλαρμονική Ένωση Κέρκυρας «Ο Καποδίστριας» προχωρά σε άμεση προκήρυξη δύο θέσεων, του Διευθυντή Σχολών και του Αρχιμουσικού του Μουσικού Σώματος. Η προθεσμία για την υποβολή βιογραφικών των ενδιαφερομένων λήγει στις 27 Φεβρουάριου. Υποβολή βιογραφικών και πληροφορίες: [email protected]

Όλα τα βιογραφικά θα μπορούν να υποβληθούν για τη μια ή την άλλη θέση ή και τις δύο. και θα αξιολογηθούν από ανεξάρτητη επιτροπή αξιολόγησης. Η επιτροπή αξιολόγησης θα αποτελείται από Καθηγητές του Ιονίου Πανεπιστημίου και καταξιωμένους Μαέστρους. Πρώτα, θα γίνει η κρίση και η ανακοίνωση του Διευθυντή Σχολών έως 8 Μαρτίου. Κατόπιν, βάσει καταστατικού θα γίνει η πρόταση από το Διευθυντή Σχολών για τον Αρχιμουσικό της Μπάντας. Οι τελικές κρίσεις και αποφάσεις θα παρθούν, φυσικά από το ΔΣ.

Οι διαδικασίες αυτές είναι σύμφωνες με το καταστατικό και ουσιαστικά θα γίνουν για πρώτη φορά, με τη κατάλληλη θεσμική θωράκιση και αποτελεσματικότητα. Βιογραφικά, μπορούν να υποβάλλουν πρώην και νυν μουσικοί και αρχιμουσικοί, καθώς νέοι με τις κατάλληλες σπουδές και εμπειρία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θέλει ιδιαιτέρως να ευχαριστήσει τον νυν Αρχιμουσικό και Δ/ντή Σχολών, για τη βοήθεια που προσέφερε και προσφέρει στη φιλαρμονική μας και ελπίζει να δει το βιογραφικά του, ανάμεσα στις υποψηφιότητες. Συνεχίζει να έχει τα ηνία του Μουσικού σώματος, μέχρι τις 8 Μαρτίου, και ελπίζουμε στην ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς, και όλοι μαζί ενωμένοι να πάμε στην επόμενη μέρα της «Καποδίστριας».

Στόχος η καλύτερη δυνατή οργάνωση και διοίκηση της φιλαρμονικής, με τους καλύτερους δυνατούς όρους, αλλά και τη πιστή εφαρμογή του καταστατικού μας.
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.