Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και την ΕΛΜΕ

πανδημία
15 Φεβρουαρίου 2021 / 09:53
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων καλεί τους γονείς να συμμετάσχουν στη συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η ΕΛΜΕ Κέρκυρας την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 & ώρα 13.00μμ στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων σχετικά με τα προβλήματα που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό λόγω πανδημίας

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ) Με αφορμή τα κρούσματα covid 19 που εμφανίστηκαν τις τελευταίες ημέρες στα σχολεία της Κέρκυρας (τόσο σε παιδιά όσο και εκπαιδευτικούς) και που  συνεχώς αυξάνονται χωρίς να έχει ληφθεί έως τώρα κανένα ουσιαστικό μέτρο από τις τοπικές αρχές,  η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Κέρκυρας καλεί τους γονείς να συμμετάσχουν στη συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας  που διοργανώνει η ΕΛΜΕ Κέρκυρας την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 & ώρα 13.00μμ στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων σχετικά με τα προβλήματα που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό λόγω πανδημίας.

Η εικόνα στα σχολεία της Κέρκυρας είναι η εξής:

-Μηδαμινή απολύμανση στα σχολεία όπου εμφανίστηκαν κρούσματα!
-Ανεπαρκής αριθμός rapid tests (έως καθόλου tests) στα σχολεία από τον ΕΟΔΥ με αποτέλεσμα οι γονείς να αναλαμβάνουν το κόστος των tests σε ιδιωτικά εργαστήρια!
-Ελλιπέστατη καθαριότητα στα σχολεία.
Τώρα μαζικά rapid tests σε όλα τα σχολεία του νησιού και ειδικά σε αυτά που υπάρχουν κρούσματα.
Άμεση πρόσληψη μόνιμων καθαριστριών στα σχολεία
Άμεσα απολύμανση σε όλα τα σχολεία με κρούσματα COVID 19.
Άμεσα εμβολιασμός όλων των εκπαιδευτικών

Έως εδώ!
Η υγεία των παιδιών μας δεν τίθεται υπό διαπραγμάτευση!

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.