Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι επιχειρήσεις εστίασης παρέδωσαν τα κλειδιά τους (photos + video)

εστίαση
10 Φεβρουαρίου 2021 / 11:31
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί της Τετάρτης 10/2 οι επιχειρηματίες της εστίασης εκφράζοντας την αγανάκτησή τους και τον φόβο τους. Η προσπάθεια

αυτή γίνεται, όπως τόνισε ο Βασίλης Βασιλάκης, επιχειρηματίας εστίασης, να ευαισθητοποιηθούν οι κυβερνώντες και να πάρουν έμπρακτα μέτρα για την εστίαση έτσι ώστε να σωθούν όλες οι θέσεις εργασίας.

Στη διαμαρτυρία έδωσε το "παρών" και το Επιμελητήριο Κέρκυρας με την παρουσία του Νίκου Χειρδάρη και την ιδιότητα του αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου αλλά και ως επιχειρηματίας εστίασης, τονίζοντας, ότι τα προβλήματα είναι υπαρκτά και τα αιτήματα δίκαια: «Η εστίαση χρειάζεται ουσιαστική στήριξη και όχι λόγια».

Οι επαγγελματίες παρέδωσαν τα κλειδιά τους υπογράφοντας την σχετική «δήλωση πρώην επαγγελματία εστίασης».

Μετά την συλλογή των κλειδιών και την αποστολή τους στον Ομοσπονδία, αντιπροσωπεία 99 επαγγελματιών και ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΕ κάνοντας πορεία διαμαρτυρίας θα παραδώσουν το υλικό με ψήφισμα στο Μέγαρο Μαξίμου σε ημερομηνία που θα καθοριστεί.

Φώτο Σταμάτης Καταπόδης - Βασίλης Δουκάκης

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.