Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η CulturePolis προσκαλεί σε διαδικτυακή συζήτηση

Εθελοντισμός
08 Φεβρουαρίου 2021 / 18:20

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία CulturePolis, με έδρα την Κέρκυρα από το 2006, φέτος εορτάζει τα 15α της γενέθλια

και προσκαλεί όλες τις εθελοντικές οργανώσεις, που δραστηριοποιούνται στην Κέρκυρα σε μια διαδικτυακή συνάντηση μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ με σκοπό να συζητηθεί μια πρότασή της στο πλαίσιο του προγράμματος ACTIVE CITIZENS FUND: Ανάπτυξη δικτύων μεταξύ οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών, European Economic Area (EEA) & Norway Grants Greece.
 
Η συγκεκριμένη πρόταση με προσωρινή ονομασία: «Εθελοντές της Κέρκυρας - Δικτυωθείτε», εστιάζει στην ενεργοποίηση της κοινωνίας των πολιτών και αφορά στην ανάπτυξη, δηλαδή τη δημιουργία, την ενίσχυση και τη βιωσιμότητα δικτύων συνεργασιών μεταξύ οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών.
Η CulturePolis θα είναι ο επικεφαλής εταίρος του έργου επειδή είναι επιλέξιμος φορέας από το πρόγραμμα ως αστική μη κερδοσκοπική εταιρία από το 2006 με αναγνωρισμένη διαχειριστική επάρκεια μέσω πολυάριθμων έργων χρηματοδοτηθέντων από ευρωπαϊκά ή/και εθνικά προγράμματα.
 
Στη διαδικτυακή συνάντηση θα παρουσιαστεί με μεγαλύτερη λεπτομέρεια η συγκεκριμένη πρόταση και θα γίνει συζήτηση με τους εκπροσώπους των οργανώσεων για την συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη πρόταση.
 
Πληροφορίες: Γραμματεία CulturePolis. Τηλέφωνο: 6980 824389, email: [email protected]