Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η MSC Cruises θέλει να επανεκκινήσει το ελληνικό της πρόγραμμα πλόων μέχρι το Πάσχα

κρουαζιέρα
04 Φεβρουαρίου 2021 / 20:03

ΓΕΝΕΥΗ. Η MSC Cruises ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται στενά με το ελληνικό Υπουργείο Τουρισμού και άλλες Αρχές για το άνοιγμα των τοπικών υπηρεσιών εγκαίρως για την εξυπηρέτηση επιβατών κρουαζιέρας που επισκέπτονται την Ελλάδα ξεκινώντας από την επερχόμενη περίοδο των Πάσχα, σύμφωνα με δελτίο τύπου.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες κρουαζιέρες της MSC Magnifica έως τις 29 Απριλίου.
Το πλοίο είχε αρχικά προγραμματιστεί να επιστρέψει στα ταξίδια ξεκινώντας στις 14 Φεβρουαρίου με δρομολόγιο και προορισμό την Ελλάδα. Το MSC Magnifica θα αντικατασταθεί για ταξίδια στην Ανατολική Μεσόγειο, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, κατά την περίοδο του Πάσχα και καθ 'όλη τη θερινή περίοδο με άλλο πλοίο MSC.
Οι επισκέπτες που έχουν κάνει κράτηση στο MSC Magnifica για κρουαζιέρες έως τις 29 Απριλίου θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν εκ νέου κράτηση για διακοπές MSC Cruises σε ένα από τα άλλα πλοία, που πρόκειται να πλεύσουν στην Ελλάδα ή στο MSC Grandiosa, το οποίο επί του παρόντος βρίσκεται εν πλω στη Δυτική Μεσόγειο .
Εναλλακτικά, οι επισκέπτες θα λάβουν αποζημίωση ανάλογα με τη χώρα στην οποία έγινε η κράτηση.
Το MSC Grandiosa πραγματοποιεί επί του παρόντος, εβδομαδιαίες κρουαζιέρες που αναχωρούν κάθε Κυριακή από τη Γένοβα, Ιταλία και καλούν Civitavecchia, Naples, Palermo / Cagliari στην Ιταλία, καθώς και Valetta στη Μάλτα. Η επιβίβαση είναι διαθέσιμη από κάθε λιμάνι στην Ιταλία.