Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μάσκες στους ογκολογικούς ασθενείς προσέφερε η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία (παράρτημα Κέρκυρας)

Παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου
04 Φεβρουαρίου 2021 / 16:48

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΡΕΙΑ). Η παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου τη φετινή χρονιά της πανδημίας, είναι διαφορετική

αλλά και ιδιαίτερα σημαντική για να αναλογιστούμε ποιοί είμαστε, τι θέλουμε και πώς μπορούμε να συμμετέχουμε στη μάχη κατά του καρκίνου.
Τα κεντρικά μας συνθήματα: «είμαι… και θα», «είμαι… και θέλω», αντιπροσωπεύουν όλους εμάς που θέλουμε έναν κόσμο καλύτερο και απαλλαγμένο από τον καρκίνο, έναν κόσμο που θα δίνει ίσες ευκαιρίες στους ανθρώπους που επιβίωσαν. Η πανδημία δεν πρέπει να είναι η αφορμή να παραμεληθεί η φροντίδα των ογκολογικών ασθενών, από την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση μέχρι τη θεραπεία, την ψυχολογική υποστήριξη και την παρακολούθηση.
Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου, σώζουν ζωές. Η ενίσχυση και υλικοτεχνική υποστήριξη των δομών Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας φροντίδας είναι αναγκαιότητα. Οι δράσεις όλων μας έχουν σημασία. Ενώστε τις δυνάμεις σας με τις δικές μας.
Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία – παράρτημα Κέρκυρας σαν ελάχιστο δείγμα υποστήριξης και αλληλεγγύης προσέφερε χειρουργικές μάσκες στους ογκολογικούς ασθενείς που στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες της πανδημίας covid 19, βιώνουν τον δικό τους Γολγοθά.
 
Τώρα περισσότερο από ποτέ:
  • Στηρίζουμε την πρόληψη
  • Εμπιστευόμαστε την ιατρική κοινότητα
  • Διεκδικούμε τη βέλτιστη φροντίδα για όλους τους ασθενείς 
Οι χειρουργικές μάσκες διατίθενται στους χώρους διενέργειας ειδικών θεραπειών- ογκολογικό τμήμα. Ανοιχτή γραμμή υποστήριξης για ογκολογικούς ασθενείς και τους συγγενείς τους  στο 215 2152121.
 
Τηλέφωνα Επικοινωνίας Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (Παράρτημα Κέρκυρας): 26610 35229, 26610 22024 και 6947 062947.