Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστήριο του Φαίακα προς τον Κερκυραϊκό Γ.Σ.

Χάντμπολ
02 Φεβρουαρίου 2021 / 16:38
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η αναγκαστική διακοπή της συνεργασίας του Φαίακα με τους περισσότερους αθλητές που έχουν έρθει από άλλα μέρη της Ελλάδας

και του εξωτερικού, έφερε την ομάδα στην ανάγκη να γεμίσει το ρόστερ της, ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει τις φετινές της υποχρεώσεις.

Το οικονομικό κομμάτι ήταν η αιτία, αφού λόγω πανδημίας οι χορηγοί και οι φίλοι που ενίσχυαν την ομάδα ελαχιστοποιήθηκαν και δεν ήταν πλέον δυνατόν να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Στράφηκε στον Κερκυραϊκό, εκεί όπου ο Νίκος Πέρρος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και φρόντισε να πάρει κάποιους παίκτες, μάλιστα κάποιοι είναι παλιοί αθλητές της ομάδας, όπως ο  Κυριακίδης και ο Τσιλιμπάρης. Αυτό έγινε σε συνεργασία με το Δ.Σ. του ΚΓΣ και ο Φαίακας θεώρησε σωστό να ευχαριστήσει το σωματείο με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας ευχαριστεί το Δ.Σ του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου καθώς και τον Πρόεδρο του κ. Μάστορα Γρηγόριο, επίσης τον υπεύθυνο τμήματος Ηandball κ. Πέρρο Νίκο για τη παραχώρηση με την μορφή της υποσχετικής μεταγραφής των αθλητών: Ανέστη Κυριακίδη, Χαράλαμπου Ασμάνογλου, Νικόλαου Τσιλιμπάρη και Κωνσταντίνου Σιδέρη, για την ενίσχυση της ομάδας μας στην Handball  Premiere. Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Ο. Φαίαξ και τους ευχόμαστε καλή αθλητική χρονιά με υγειά».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια