Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Άλμα Νάτση, νέο μέλος στην Αστρονομική Εταιρεία

Αλμα Νάτση
01 Φεβρουαρίου 2021 / 10:31
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Συνεχίζονται τα διαδικτυακά μαθήματα Αστρονομίας που γίνονται από την Εταιρεία στο πλαίσιο του Εναλλακτικού Πολιτιστικού Εργαστηρίου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Δ.Σ. της Αστρονομικής Εταιρείας συνεδρίασε διαδικτυακά την Κυριακή 31/1/2021 για την αναπλήρωση της θέσης του Δ.Σ. μετά την απώλεια του εκλεκτού μέλους, αείμνηστου Κώστα Παπαδάτου.

Το Δ.Σ. συμπληρώθηκε με το πρώτο αναπληρωματικό μέλος από τις εκλογές του Ιανουαρίου 2019, την κ. Άλμα Νάτση.

Οι αρμοδιότητες του Δ.Σ. ορίστηκαν ως εξής:

Πρόεδρος: Σπυρίδων Χονδρογιάννης
Αντιπρόεδρος: Χαρίλαος Γουναρόπουλος
Γ. Γραμματέας: Σωκράτης Λινάρδος
Ταμίας: Αμαλία Πουλημένου
Μέλος: Άλμα Νάτση

Συζητήθηκε επίσης, το θέμα διεξαγωγής της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης και εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής και αποφασίστηκε η αναβολή τους λόγω των ειδικών συνθηκών, για όσο διάστημα διαρκούν τα περιοριστικά μέτρα, ώστε να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν με φυσική παρουσία αλλά και με ασφάλεια.

Για το λόγο αυτό και για το ίδιο διάστημα, παρατείνεται η θητεία του παρόντος Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Παράλληλα, συνεχίζονται τα διαδικτυακά μαθήματα Αστρονομίας που γίνονται από την Εταιρεία στο πλαίσιο του Εναλλακτικού Πολιτιστικού Εργαστηρίου και η προβολή μέσω facebook και ιστοσελίδας της Εταιρείας μας, ομιλιών που πραγματοποιούνται από τους Ελληνικούς Αστρονομικούς Συλλόγους σε συνέχεια της απόφασης  που είχε παρθεί στη συνάντηση των διοικητικών συμβουλίων το Νοέμβριο του 2020.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.