Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνελήφθησαν δύο άτομα, για διακίνηση κοκαΐνης στους Παξούς

κοκαϊνη
29 Ιανουαρίου 2021 / 09:50
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων (348) περίπου γραμμάρια κοκαΐνης, μικροποσότητα κάνναβης και το χρηματικό ποσό των (12.200) ευρώ

ΚΕΡΚΥΡΑ. (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ). Συνελήφθησαν, την Πέμπτη (28.01.2021), το πρωί, στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας με την συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αθηνών, δύο αλλοδαποί, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, που αφορούσαν διακίνηση κοκαΐνης στους Παξούς, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση, σε περιοχές της Αττικής, όπου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί και στην κατοχή του πρώτου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους (202) γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο και  στον δεύτερο αλλοδαπό ένα ακόμη κινητό τηλέφωνο.

Ακολούθως, κατά την διάρκεια των αστυνομικών ερευνών που πραγματοποιήθηκαν παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην κατοικία των γονιών του πρώτου αλλοδαπού, στην  Αθήνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον (146) γραμμάρια περίπου κοκαΐνης και μία ζυγαριά ακριβείας, ενώ στην κατοικία του δεύτερου αλλοδαπού, στην ίδια περιοχή, βρέθηκε το χρηματικό ποσό των (12.200) ευρώ και μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθήνας.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.