Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προσωρινή μετεγκατάσταση τμ. του 6ου νηπιαγωγείου και των Β1 και ΣΤ2 του 6ου δημοτικού στο 2ο ΕΠΑΛ

6ο νηπιαγωγείο
18 Ιανουαρίου 2021 / 15:20
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. (Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας). Την προσωρινή μετεγκατάσταση των δύο τμημάτων του 6ου Νηπιαγωγείου Κέρκυρας και των τμημάτων

Β1 και Στ2 του 6ου Ολοήμερου Δημοτικού, σε ισόγειες αίθουσες του 2ου ΕΠΑΛ Κέρκυρας, αποφάσισε η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η εκπαιδευτική διαδικασία και απασχόληση των παιδιών.

Η απόφαση για την μετεγκατάσταση ελήφθη λόγω των απαραίτητων εργασιών που πραγματοποιούνται στο 6 Νηπιαγωγείο και Δημοτικό μέχρι την ολοκλήρωση αυτών και έως την έναρξη λειτουργίας των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σημειώνεται ότι για την συγκεκριμένη μετεγκατάσταση το Σαββατοκύριακο που πέρασε έγιναν όλες οι απαραίτητες εργασίες καθαρισμού, απολύμανσης και μεταφοράς καθισμάτων και  του λοιπού κινητού εξοπλισμού για την λειτουργία του Νηπιαγωγείου.
Μάλιστα, παρούσα στις εργασίες τοποθέτησης εξοπλισμού και διευθέτησης ήταν και η εντεταλμένη σύμβουλος για θέματα παιδείας του Δήμου και Πρόεδρος του ΣΥΚΟΙΠΑ Μαρία Ζερβού η οποία δήλωσε ότι από την πλευρά της κάνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου τα παιδιά να έχουν χώρο μάθησης και απασχόλησης.

Για το σκοπό αυτό από το πρωί σήμερα βρισκόταν σε επαφή με γονείς και εκπαιδευτικούς του Νηπιαγωγείου προκειμένου να διευθετήσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούσαν την μετεγκατάσταση. Σημειώνεται ότι οι γονείς έχουν ήδη ενημερωθεί για την λειτουργία των συγκεκριμένων τμημάτων στο 2ο ΕΠΑΛ με ολοήμερη βάρδια.
 

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.