Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πέθανε (από το κρύο;) ο Γιώργος Μέριανος

αιφνίδιος θάνατος
16 Ιανουαρίου 2021 / 18:05
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Πρόκειται για τον Γιώργο Μέριανο (70) που σύμφωνα με πληροφορίες ζούσε εκεί μέσα στο αυτοκίνητό του και απ΄ ότι φαίνεται δεν άντεξε και τον πρόδωσε η καρδιά του.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Βρέθηκε νεκρός από γνωστό του, το απόγευμα του Σαββάτου (16/1), στο δρόμο που οδηγεί στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού της πόλης, στις Αλυκές του Ποταμού.

Πρόκειται για τον Γιώργο Μέριανο (70) που σύμφωνα με πληροφορίες ζούσε εκεί μέσα στο αυτοκίνητό του και απ' ότι φαίνεται δεν άντεξε και τον πρόδωσε η καρδιά του.

Έτσι η αλλιώς, του θέματος επιλαμβάνεται η Αστυνομία ενώ η νεκροψία/νεκροτομή θα φωτίσει τα αίτια του θανάτου του.

Ο Γιώργος είναι γνωστή φιγούρα της Κέρκυρας, μηχανικός αεροσκαφών ο ίδιος με σπουδές στην Αμερική και επιχειρηματική δραστηριότητα στον χώρο.

Συλλυπητήρια στους δικούς του και τους φίλους του. Ο θάνατός του υπ' αυτές τις συνθήκες είναι ένα καμπανάκι για την κερκυραϊκή κοινωνία.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.