Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εναλλακτικό Εργαστήρι - η 5η κατ΄οίκον παραλαβή παραγγελιών χωρίς μεσάζοντες

Εναλλακτικό Εργαστήρι
11 Ιανουαρίου 2021 / 16:53
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ομάδα Παράκαμψης Μεσαζόντων, το Εναλλακτικό Πολιτιστικό Εργαστήρι Κέρκυρας διοργανώνει την 5η κατ΄οίκον παραλαβή παραγγελιών χωρίς

μεσάζοντες το Σάββατο 23/1/2021. Αρωματικά Φυτά ΒΙΟ, Βιολογικά Προϊόντα Τομάτας. 

H παραλαβή θα γίνει κατόπιν συνεννόησης  σας απ' ευθείας με τους παραγωγούς με τη συμπλήρωση της διεύθυνσης και τηλεφώνου επικοινωνίας στα πεδία που θα βρείτε στις αντίστοιχες φόρμες.

Η 5η Κατ'οίκον Παραλαβή  Παραγγελιών Χωρίς Μεσάζοντες περιλαμβάνει:
1. Αρωματικά Φυτά ΒΙΟ από παραγωγό από το Μελισσοχώρι Καρδίτσας, (Τσάι του βουνού, Ρίγανη, Λουίζα (φύλλα), Δυόσμος, Μέντα, Μελισσόχορτο, Λεβάντα, Θυμάρι, Χαμομήλι, Αιθέριο Έλαιο Λεβάντας).
2. Βιολογικά Προϊόντα Τομάτας (Χυμός Τομάτας, Πελτές Τομάτας, Κέτσαπ Τομάτας, Πάστα Πιπεριάς, Γλυκόξινη Σάλτσα, Μαγειρεμένη Σάλτσα με Βασιλικό και Πιπεριά, Γλυκό του κουταλιού Τομάτα,  Μελιτζανοσαλάτα)

Περισσότερες λεπτομέρειες για προέλευση και τιμές των προϊόντων
θα βρείτε μέσα στις 2 Φόρμες Παραγγελίας  παρακάτω:

Παραγγελίες για Αρωματικά Φυτά ΒΙΟ Πατήστε ΕΔΩ

Παραγγελίες για Προιόντα Τομάτας ΒΙΟ Πατήστε ΕΔΩ

Οι 2 Φόρμες Παραγγελίας είναι αναρτημένες  στην ιστοσελίδα του Εναλλακτικού Πολιτιστικού Εργαστηρίου Κέρκυρας, http://enallaktikopolitistikoergastiri.org/ και στο facebook στην επιλογή Ομάδα Παράκαμψης Μεσαζόντων και θα παραμείνουν διαθέσιμες για παραγγελίες  μέχρι το βράδυ της Τρίτης 19 Ιανουαρίου.
e-mail: [email protected]
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.