Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δημοπρατείται το εργοστάσιο σκουπιδιών στην Κέρκυρα, εντός του Ιανουαρίου, δηλώνει η περιφερειάρχης Ρ. Κράτσα

εργοστάσιο σκουπιδιών
11 Ιανουαρίου 2021 / 11:48
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Ενώ παραμένει το πολιτικό πρόβλημα με την αρνητική θέση της δημοτικής Αρχής του κεντρικού Δήμου Κερκύρας αλλά και του Αργοστολίου, η Περιφέρεια, ο νέος ΦΟΔΣΑ και το υπουργείο θέλουν να δείξουν αποτέλεσμα.

ΑΘΗΝΑ. Η δημοπράτηση του εργοστασίου και του τελικού αποδέκτη του υπολείμματος από την επεξεργασία σκουπιδιών στο Τεμπλόνι, είναι το αντικείμενο της συνεργασίας του νέου υπουργού Περιβάλλοντος, Κ. Σκρέκα με την περιφερειάρχη Ιονίων νήσων, Ρ. Κράτσα, στο υπουργείο, το απόγευμα της Δευτέρας.
 
Σύμφωνα με την περιφερειάρχη, υπολογίζεται η προκήρυξη της νέας εγκατάστασης να γίνει έως το τέλος Ιανουαρίου 2021. Η εγκατάσταση του εργολάβου προσδοκάται εντός του χρόνου με στόχο η ολοκλήρωση του έργου να γίνει το 2023, στα όρια δηλ. του τρέχοντος Προγράμματος χρηματοδότησης.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.