Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

MSC Cruises λύνει κάβους στη Μεσόγειο στις 24 Ιανουαρίου

κρουαζιέρα
08 Ιανουαρίου 2021 / 19:18

ΖΥΡΙΧΗ. Η MSC Cruises ανακοίνωσε σήμερα ότι θα ξεκινήσει εκ νέου τους πλόες στη Μεσόγειο με το Grandiosa στις 24 Ιανουαρίου.

Η εταιρεία αναγκάστηκε να ακυρώσει τα ταξίδια στις 10 και 17 Ιανουαρίου, επικαλούμενη την επέκταση των περιοριστικών μέτρων που σχετίζονται με την κυκλοφορία εντός της Ιταλίας, όπως αναφέρεται στο τελευταίο διάταγμα της ιταλικής κυβέρνησης που απαγορεύει την πρόσβαση και τη χρήση λιμένων επιβίβασης μέχρι 15 Ιανουαρίου
 
Ως αποτέλεσμα, η πρώτη κρουαζιέρα του MSC Grandiosa μετά την προσωρινή αναστολή λειτουργίας σε σχέση με την εφαρμογή αυτών των ίδιων μέτρων κατά τη διάρκεια των εορτασμών των Χριστουγέννων και του τέλους του έτους, θα αναχωρήσει τώρα από τη Γένοβα την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, η εταιρεία ανακοίνωσε.
 
Το πλοίο θα συνεχίσει τις προγραμματισμένες εβδομαδιαίες κρουαζιέρες που αναχωρούν κάθε Κυριακή από τη Γένοβα και καλεί τα ιταλικά λιμάνια Σιβιταβέκια, Νάπολη, Παλέρμο και Βαλέτα (Μάλτα) με επιβίβαση σε κάθε ιταλικό λιμάνι.
Η εταιρεία δήλωσε ότι το MSC Grandiosa θα προσφέρει αυτά τα δρομολόγια μέχρι τις 21 Μαρτίου, μετά την οποία θα παραμείνει στη Δυτική Μεσόγειο για να προσφέρει κρουαζιέρες από το θερινό πρόγραμμα με ένα νέο δρομολόγιο.
 
Από τις 14 Φεβρουαρίου, το MSC Magnifica θα συνεχίσει επίσης τα ταξίδια, αναχωρώντας από τη Γένοβα για κρουαζιέρες 11 διανυκτερεύσεων με σκοπό να επιτρέψει στους επισκέπτες να ανακαλύψουν τη Δυτική και Ανατολική Μεσόγειο στην Ιταλία, την Ελλάδα και τη Μάλτα.