Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ρόδη Κράτσα: «Αλίμονο αν δεν μπορούμε να ενωθούμε σ΄ έναν Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων»

ΦοΔΣΑ
04 Ιανουαρίου 2021 / 16:14

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γραφείο Περιφερειάρχη). Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην υπόθεση της διαχείρισης των απορριμμάτων με τη λειτουργία του διαβαθμιδικού ΦοΔΣΑ

η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων επεσήμανε «θα κάνω το καθήκον μου απέναντι στον νόμο και τους συμπολίτες μου»,  τονίζοντας την αναγκαιότητα ενότητας, συνεργασίας και σύνθεσης δυνάμεων με μοναδικό στόχο το κοινό καλό.

Στον απόηχο των όποιων αντιδράσεων εξακολουθούν να υφίστανται, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κατέστησε σαφές για μια ακόμα φορά ότι είναι αποφασισμένη να κάνει το καθήκον της απέναντι στον νόμο και τους συμπολίτες της.

«Όλα αυτά που συμβαίνουν και λέγονται είναι πολύ «μικρά» μπροστά στο έργο που περιμένουν οι πολίτες να κάνουμε όλοι μαζί, οι αιρετοί,  προς όφελος του τόπου και της ποιότητας ζωής τους.

Δεν με φοβίζουν οι αντιξοότητες που παρουσιάζονται, γιατί κάνω το καθήκον μου απέναντι στον νόμο και στους συμπολίτες μου για την κρίσιμη υπόθεση της διαχείρισης απορριμμάτων, που τόσο έχει καθυστερήσει και τόσο μας έχει βλάψει ποικιλοτρόπως.

Αλίμονο αν πούμε στους πολίτες ότι δεν τα καταφέρνουμε να συνενώσουμε τους τοπικούς φορείς διαχείρισης απορριμμάτων σε έναν περιφερειακό φορέα, την ώρα που ενώθηκαν, δήμοι, οργανισμοί, ακόμη και χώρες για να δημιουργηθούν σύνολα πιο δυνατά και αποτελεσματικά», τόνισε με νόημα η Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου.