Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μικρή ζημιά στη σκεπή του γηπέδου του ΟΦΑΜ

Γ Εθνική
30 Δεκεμβρίου 2020 / 17:10
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η κακοκαιρία των τελευταίων προκάλεσε μικροζημιές στα γήπεδα. Κάποια πλημύρισαν, σε κάποια το καουτσούκ από

τον συνθετικό χλοοτάπητα μετακινήθηκε και αρκετός χάθηκε, ενώ στον Άγιο Ματθαίο έφυγε ένα μέρος της σκεπής των αποδυτηρίων.
Βγήκε ένα σημαντικό κονδύλι από το Δήμο Ν. Κέρκυρας για τα αποδυτήρια και την περίφραξη του γηπέδου του Αγ. Ματθαίου, όπως και ένα από την ΠΙΝ για αλλαγή χλοοτάπητα στο γήπεδο. 

Ιδιαίτερα αναγκαία όλα αυτά, αφού το γήπεδο τα χρειάζεται και μόνο το φιλότιμο και οι προσπάθειες των μελών της διοίκησης και των ανθρώπων του χωριού, διατηρούσαν σε μια ικανοποιητική κατάσταση το γήπεδο. Μην ξεχνάμε ότι ακόμα και σκέπαστρο στην εξέδρα τοποθέτησαν με προσωπική εργασία και με οικονομικό κόστος της ομάδας, σε εποχές που τα οικονομικά είναι πολύ δύσκολα.

Ο δυνατός αέρας πήρε μέρος της σκεπής των αποδυτηρίων, την Τρίτη 29/12, με την διοίκηση άμεσα να προγραμματίζει την επιδιόρθωση που θα γίνει μέσα σε 24 ώρες. Ο ΟΦΑΜ που αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική, έχει διακόψει προπονήσεις από 7 Νοεμβρίου και πιθανόν να ξεκινήσει πάλι (εφόσον δοθεί το πράσινο φως) το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι. Υπάρχει πιθανότητα, ακόμη και να μην συνεχιστεί το πρωτάθλημα, αν και εφόσον οι ειδικοί αποφασίσουν lockdown να παραταθεί πέραν της 7/1. Στην περίπτωση αυτή το πρωτάθλημα λογικά θα ξεκινήσει στα μέσα Φεβρουαρίου, υπολείπονται 23 αγωνιστικές και δεν φαίνεται να προλαβαίνει να ολοκληρωθεί.
 
Ομάδες του 3ου Ομίλου ζητάνε οικονομική στήριξη από ΕΠΟ
 
Όλα είναι υποθετικά, ενώ υπάρχουν και φωνές από πολλές ομάδες που ζητούν οικονομική στήριξη από πολιτεία και ΕΠΟ. Μάλιστα η πιο πρόσφατη παρέμβαση από ομάδες του 3ου Ομίλου, Θεσσαλία – Δυτ. Μακεδονία, ζητά από την ΕΠΟ να καλύψει τα έξοδα διαιτησίας των εντός έδρας αγώνων ή τα μοριακά τεστ που θα υποχρεωθούν να κάνουν κάθε εβδομάδα οι ομάδες, ή και τα δυο μαζί. Φωνή απόγνωσης ουσιαστικά, αφού ξέρουν ότι οικονομικά θα είναι πολύ δύσκολο ως αδύνατον να ανταποκριθούν στις μεγάλες υποχρεώσεις που έχουν με τη συμμετοχή τους στην κατηγορία.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια