Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πάει κι ο Σπύρος Κομίνης

πένθη
30 Δεκεμβρίου 2020 / 09:08

Ποιος δεν θυμάται τις εντυπωσιακές δισέλιδες, «σαλονάτες» αναλύσεις στο εβδομαδιαίο Ποντίκι. Εκεί ο Σπύρος έβαλε την σφραγίδα του, ίσως σε ένα μεγαλύτερο κοινό από εκείνο που τον γνώριζε πριν

ΑΘΗΝΑ. Σε ηλικία 73 ετών πέθανε την Τρίτη ο δημοσιογράφος Σπύρος Κομίνης. Ποιος δεν θυμάται τις εντυπωσιακές δισέλιδες, «σαλονάτες» αναλύσεις στο εβδομαδιαίο Ποντίκι. Εκεί ο Σπύρος έβαλε την σφραγίδα του, ίσως σε ένα μεγαλύτερο κοινό από εκείνο που τον γνώριζε πριν.

Πέθανε έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Ο Σπύρος Κομίνης άφησε την τελευταία του πνοή, όπως και ο θείος του, ο Λυκούργος, στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» νωρίς το βράδυ της Τρίτης (29/12).

Ο Σπύρος Κομίνης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 24 Δεκεμβρίου 1947 και εργάσθηκε από την δεκαετία του 1970, κυρίως στα διεθνή, στις εφημερίδες Έθνος, Πρωινή, Ελευθεροτυπία, στην Πρώτη, το Ποντίκι, στην ΕΡΤ και στο ραδιόφωνο «Ωχ FM».
Του άρεσε η Κέρκυρα και ευχαριστιόταν την παρέα του Κώστα Θύμη, με τον οποίο συνέχιζαν τις μαραθώνιες συζητήσεις, ανταλλάσσοντας αναλύσεις για τα παλιά και τα μελλούμενα.

Οι Εκδόσεις Ενημέρωση εκφράζουν συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τους οικείους και τους φίλους του.