Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στηρίξτε τους δικηγόρους, η δουλειά τους μηδενίστηκε!

κιναλλ
19 Δεκεμβρίου 2020 / 17:39

Μέτρα στήριξης του δικηγορικού κλάδου στη β΄ φάση της πανδημίας ζητάει η ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής. Το σχετικό κοινοποίησε ο βουλευτής Κερκύρας/δικηγόρος, Δ. Μπιάγκης.

ΑΘΗΝΑ. (ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Δ. ΜΠΙΑΓΚΗ). Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής κατέθεσε την υπ’ αριθμόν Α.Π.:2838/18-12-2020 Ερώτηση προς τους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Οικονομικών, κ. κ. Κώστα Τσιάρα και Χρήστο Σταϊκούρα αντιστοίχως, με την οποία αιτούνται «ουσιαστικά μέτρα στήριξης του δικηγορικού κλάδου στη β΄ φάση της πανδημίας».

Στην Ερώτηση, οι Βουλευτές υποστηρίζουν ότι: «Οι δικηγόροι αποτελούν έναν από τους κλάδους που έχουν πληγεί σημαντικά από την κρίση της πανδημίας. Με πραγματικούς αριθμούς, το εργασιακό τους αντικείμενό έχει σχεδόν μηδενιστεί ενώ παράλληλα δεν έχει προβλεφθεί καμία οικονομική ενίσχυση-στήριξη για τους ασκούμενους δικηγόρους».  

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής αιτείται από τους αρμόδιους Υπουργούς να ενημερωθεί για τα μέτρα στήριξης του κλάδου των δικηγόρων, στη σημερινή, δεινή οικονομική συγκυρία».