Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκλογές για ανάδειξη νέου ΔΣ στη Φιλαρμονική «Καποδίστριας»

Φιλαρμονική Εταιρεία "Καποδίστριας"
17 Δεκεμβρίου 2020 / 20:40

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Φιλαρμονική Ενωση Κέρκυρας "Καποδίστριας" ενημερώνει ότι στις 31/12/2020 λήγει η θητεία του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου

και σύμφωνα με το καταστατικό του σωματείου θα πρέπει να διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ελεγκτικής επιτροπής, περιόδου 2021-2022 και να πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση. Λόγω της πανδημίας δεν είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί εντός του Δεκεμβρίου και έτσι αποφασίζεται να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση διαδικτυακά μέσω zoom, η δε ψηφοφορία με προσέλευση στο κτίριο της Φιλαρμονικής κατ’ αλφαβητική σειρά και σύμφωνα με τα μέτρα πρόληψης διασποράς του κορωνοϊού.
Οι τεχνικές λεπτομέρειες θα ρυθμιστούν με τους ειδικούς τεχνικούς. Έτσι: ημερομηνία πρώτης γενικής συνέλευσης ορίζεται η 14/1/2021. Εάν αυτή αποβεί άκαρπη λόγω έλλειψης απαρτίας ορίζεται ως τελική και έχουσα οπωσδήποτε απαρτία ανεξαρτήτως αριθμού συμμετεχόντων η γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 17/1/2021 και ώρα 11:00. Τα μέλη θα ειδοποιηθούν εγκαίρως με διάφορα ηλεκτρονικά μέσα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη. Προς τούτο θα αποσταλούν sms και τηλεφωνική επικοινωνία, προς όλα τα μέλη ώστε να τακτοποιήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους. Ορίζεται επίσης ότι όσοι χρωστούν ένα έτος δηλαδή το 2020 θα πληρώσουν 50 ευρώ. Όσοι χρωστούν παραπάνω συνδρομές θα πληρώσουν 60 ευρώ και θα θεωρηθούν ταμειακώς εντάξει.
Όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το Δ.Σ ή την ελεγκτική επιτροπή θα πρέπει να είναι ταμειακώς εντάξει και να είναι μέλη τουλάχιστον 2 έτη, κατά το καταστατικό. Ο Πρόεδρος θα δέχεται αιτήσεις υποψηφιοτήτων μέχρι τις 13/1/2021 ώστε να τυπωθούν εγκαίρως τα ψηφοδέλτια.