Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ Κέρκυρας: ΔΕΗ Και ΔΕΥΑΚ να δείξουν ευαισθησία στους χαμηλοσυνταξιούχους

ΔΕΗ
16 Δεκεμβρίου 2020 / 20:04

ΚΕΡΚΥΡΑ. Να μη γίνονται διακοπές παροχών υδροδότησης και ηλεκτροδότησης στις χειμαζόμενες κοινωνικές ομάδες ζητά ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ Κέρκυρας.

Η επιστολή προς  ΔΕΥΑΚ, ΔΕΔΔΗΕ

Αξιότιμες κυρίες και κύριοι,
Το τελευταίο διάστημα το Σωματείο μας έχει γίνει δέκτης παραπόνων συναδέλφων χαμηλοσυνταξιούχων, οι οποίοι λαμβάνουν λογαριασμούς των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας με ιδιαίτερα αυξημένα ποσά. Πρόκειται είτε για περιπτώσεις που οι μετρήσεις απείχαν σημαντικά από τα συνηθισμένα και λίγο-πολύ σταθερά ποσά κατανάλωσης στα σπίτια των συναδέλφων είτε για περιπτώσεις όπου συσσωρεύονταν οι οφειλές, καθώς η ολική εξόφληση των λογαριασμών είχε καταστεί ανέφικτη για αρκετούς χαμηλοσυνταξιούχους.

Η οικονομική ανέχεια που βιώνουμε με τις αλλεπάλληλες περικοπές των συντάξεών μας, και επιπρόσθετα οι δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι οικογένειές μας λόγω της πανδημίας, έχουν οδηγήσει σε πολλές περιπτώσεις όπου ο συνταξιούχος είναι η μόνη καίτοι αμυδρή πηγή εισοδήματος σε ένα ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον.

Για τούτο σάς ζητάμε να μη γίνονται διακοπές παροχών υδροδότησης και ηλεκτροδότησης στις χειμαζόμενες κοινωνικές ομάδες του τόπου μας και, με αίσθημα ευαισθησίας, να κάνετε δεκτούς διακανονισμούς ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα του καθενός.
Με εκτίμηση,
Για το Δ/Σ
 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
 
 
Σ. ΛΙΒΕΡΗ                                                                             Β. ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ