Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δανεισμός βιβλίων από το Τμήμα AHEPA Κέρκυρας

AHEPA
11 Δεκεμβρίου 2020 / 11:52

Εκατοντάδες βιβλία παντός είδους πνευματικού περιεχομένου διατίθενται σε κάθε ενδιαφερόμενο μέχρι τις 15 Ιανουαρίου από τις προσωπικές βιβλιοθήκες των μελών του Τμήματος Corcyra της AHEPA

ΚΕΡΚΥΡΑ (AHEPA).  Συνεχίζονται οι δράσεις του Τμήματος Corcyra της AHEPA, το οποίο παραμένει ενεργό για τη τοπική κοινωνία ακόμα και κάτω από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί εξ’ αιτίας της πανδημίας.

Από τις 12 Δεκεμβρίου 2020 και μέχρι της 15 Ιανουαρίου 2021 εκατοντάδες βιβλία λογοτεχνικά, ποίησης, ιστορικά, παιδικά, ιατρικά και γενικότερα με κάθε είδους πνευματικού περιεχομένου διατίθενται στους συμπολίτες μας, από τις προσωπικές βιβλιοθήκες των μελών του Τμήματος, προκειμένου αυτές τις διαφορετικές εορτές η δυνατότητα του διαβάσματος να είναι για όλους προσβάσιμη.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις σημαντικές ωφέλειες που η επιστημονική κοινότητα αποδίδει στο διάβασμα και ειδικότερα την ενίσχυση της ευφυΐας, την αύξηση της ενσυναίσθησης, τη μείωση του άγχους, την εγκεφαλική εγρήγορση και την ενίσχυση των οικογενειακών δεσμών, τα μέλη του τμήματος πήραν ομόφωνα την πρωτοβουλία και προβαίνουν στην άμεση υλοποίησή της.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν είτε κάνοντας χρήση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του Τμήματος [email protected] είτε μέσω του λογαριασμού κοινωνικής δικτύωσης του Τμήματος στο FB Corcyra HJ 34 AHEPA.

Εναλλακτικά μπορούν να καλέσουν στα τηλέφωνα του Προέδρου κ. Νίκου Δημητρόπουλου στο 6936776827 και του Γραμματέα του Τμήματος κ. Αριστόβουλου Κορωνάκη στο 6989542178.