Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Γκατούζο ανησυχεί που δεν φορούσαν μάσκες

κορονοϊός
30 Nov 2020 / 19:01

Ο προπονητής ποδοσφαίρου της Νάπολης Gennaro Gattuso ανησυχεί για τον αριθμό των ανθρώπων που δεν φορούσαν μάσκες κατά τη διάρκεια του πένθους για τον Diego Maradona, καθώς χιλιάδες Ναπολιτάνοι αψήφησαν το απαγορευτικό για να αποτίσουν τον σεβασμό στον ήρωα του συλλόγου μετά τον θάνατό του την περασμένη εβδομάδα.

- Το Βέλγιο θα επιτρέψει στα καταστήματα να ανοίξουν εκ νέου από την Τρίτη, αλλά να διατηρήσουν άλλους περιορισμούς κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Η Τσεχία θα επιτρέψει στα εστιατόρια και τα μη απαραίτητα καταστήματα να ανοίξουν ξανά την Πέμπτη. Η Ιταλία έχει μειώσει τους περιορισμούς κατά του COVID σε πέντε περιοχές. Η Ιρλανδία επιτρέπει στα καταστήματα, τα εστιατόρια, τα γυμναστήρια και τις παμπ που σερβίρουν φαγητό να ανοίξουν ξανά από την Τρίτη και η Αγγλία αντικαθιστά ένα εθνικό απαγορευτικό με κλιμακωτούς τοπικούς περιορισμούς από τις 2 Δεκεμβρίου.
 
- Οι μολύνσεις μειώθηκαν στην Αγγλία κατά 30% κατά τη διάρκεια του εθνικού της απαγορευτικού, σύμφωνα με μια μεγάλη έρευνα από περισσότερους από 100.000 εθελοντές.
 
- Τουλάχιστον 100 βουλευτές του κυβερνώντος συντηρητικού κόμματος του Πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου Τζόνσον είναι δυσαρεστημένοι με το κλιμακωτό σύστημα τοπικών περιορισμών, που πρόκειται να αντικαταστήσει ένα εθνικό απαγορευτικό στις 2 Δεκεμβρίου. Η κυβέρνηση μπορεί να χρειαστεί να βασιστεί στο αντιπολιτευόμενο Εργατικό Κόμμα για να περάσει τα μέτρα.
 
- Η ιταλική κυβέρνηση ενέκρινε ένα νέο πακέτο κινήτρων ύψους 9,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις που επηρεάζονται από τον τελευταίο γύρο περιορισμών κατά των κορανοϊών.
 
- Η Τουρκία αναμένεται να προχωρήσει σε νέες απαγορεύσεις του Σαββατοκύριακου λόγω της αύξησης ρεκόρ στις περιπτώσεις κοροναϊών καθώς οι θάνατοι αυξήθηκαν σε ρεκόρ για την έβδομη συνεχόμενη ημέρα την Κυριακή.
 
- Ο προπονητής ποδοσφαίρου της Νάπολης Gennaro Gattuso ανησυχεί για τον αριθμό των ανθρώπων που δεν φορούσαν μάσκες κατά τη διάρκεια του πένθους για τον Diego Maradona, καθώς χιλιάδες Ναπολιτάνοι αψήφησαν το απαγορευτικό για να αποτίσουν τον σεβασμό στον ήρωα του συλλόγου μετά τον θάνατό του την περασμένη εβδομάδα.