Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κέντρο Ψυχολογικής και Κοινωνικής Υποστήριξης ΑμΕΑ

ΑμΕΑ
26 Nov 2020 / 14:42

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τηλεφωνικό κέντρο για παροχή βοήθειας σε άτομα ΑμΕΑ από τις επιπτώσεις του κορωνοϊού, λειτουργεί με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Με Αναπηρία Κέρκυρας.

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας, στο πλαίσιο υλοποίησης του πολυσχιδούς κοινωνικού του έργου, λειτουργεί από το 2017 το Κέντρο Ψυχιατρικής, Ψυχολογικής και Κοινωνικής Υποστήριξης Ατόμων με Αναπηρία, στηρίζοντας αυτό το διάστημα πολλές οικογένειες Ατόμων με Βαριές και πολλαπλές αναπηρίες.

Ο Σύλλογος ενημερώνει: «Από την εμπειρία που αποκτήσαμε κατά την διάρκεια του πρώτου lockdown, στο οποίο παρατηρήθηκαν πολλές  επιπτώσεις στην εκπαίδευση, στην πληροφόρηση, στην ψυχική υγεία και στην συμπεριφορά των ατόμων με νοητική αναπηρία, σύνδρομο down, αυτισμό, ψυχική αναπηρία, ανακοινώνουμε ότι το Κέντρο Ψυχιατρικής, Ψυχολογικής και Κοινωνικής Υποστήριξης συνεχίζει την λειτουργία του για την στήριξη, της πιο ευάλωτης κοινωνικής ομάδας στην πανδημία του Κορωνοϊού, των Ατόμων με Αναπηρία και των οικογενειών τους, με εξειδικευμένους και έμπειρους επιστήμονες».
    
Η επικοινωνία γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09.00 έως 14.00, στα τηλέφωνα 2661024128 και 2661047565 ή στα γραφεία του Συλλόγου 2η πάρ. Ελευθ. Βενιζέλου 5 (πίσω από το ΙΚΑ).