Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Λίγα πρόστιμα στα Ιόνια χθες (17/11), πλην εκείνων στους διαδηλωτές

Πρόστιμα
18 Nov 2020 / 09:15

Στην Κέρκυρα, πέρα από τα 16 πρόστιμα για μετακίνηση στα άτομα που συμμετείχαν σε συγκέντρωση στην Σπηλιά, βεβαιώθηκαν ακόμα 4 πρόστιμα - Μόλις 5 παραβάσεις σε όλα τα υπόλοιπα Ιόνια

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ Δ/ΝΣΗ).  Ελάχιστα ήταν τα πρόστιμα για παραβιάσεις των περιοριστικών μέτρων στα νησιά του Ιονίου, χθες Τρίτη 17 Νοεμβρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, κατά τους ελέγχους, που πραγματοποιήθηκαν και χθες στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, διαπιστώθηκε μία παράβαση στη Ζάκυνθο και μία στην Κεφαλονιά για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν δύο παραβάσεις στην Κεφαλονιά και μία στη Ζάκυνθο για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ, ενώ διαπιστώθηκαν και δύο παραβάσεις στην Κέρκυρα για υπεράριθμους σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητα, με επιβολή διοικητικού προστίμου 150 ευρώ για κάθε περίπτωση.

Ωστόσο, στην Κέρκυρα βεβαιώθηκαν και 18 πρόστιμα για παραβίαση του μέτρου περιορισμού μετακινήσεων εκ των οποίων τα 16 αφορούν στα άτομα που προσήχθησαν χθες βράδυ από την ΕΛ.ΑΣ., καθώς συμμετείχαν σε πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου.