Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο Εργατικό Κέντρο για το Πολυτεχνείο, καλεί το σωματείο οικοδόμων

οικοδόμοι
14 Nov 2020 / 17:47

«Το σωματείο μας δεν πήρε ποτέ και ούτε θα πάρει άδεια από την κυβέρνηση για να παλέψει», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ραντεβού το απόγευμα της Τρίτης (18:00) έξω από το Εργατικό Κέντρο δίνει το σωματείο οικοδόμων, σε εκδήλωση για το Πολυτεχνείο. «Το σωματείο μας δεν πήρε ποτέ και ούτε θα πάρει άδεια από την κυβέρνηση για να παλέψει», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Τολμούν να κουνούν το δάχτυλο στα ίδια σωματεία που τους εξέθεσαν και έξω από τα σύνορα της χώρας πραγματοποιώντας μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα, και στην Κέρκυρα, τιμώντας την εργατική πρωτομαγιά με υποδειγματικό τρόπο οργάνωσης και προστασίας. (σ.σ. Η κυβέρνηση) φοβάται τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις για το Πολυτεχνείο γιατί τσαλακώνουν τη “βιτρίνα” της “ελληνοαμερικάνικης συνεργασίας” που τόσο περίτεχνα φιλοτεχνούν μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως λοιπόν δίνουμε καθημερινό αγώνα σε όλες τις συνθήκες για την υγεία μας, τη μόρφωση των παιδιών μας, τα δικαιώματα μας, όπως θα πρωτοστατήσει το σωματείο μας για την επιτυχία της απεργίας στις 26/11, έτσι λοιπόν δεν θα κάνουμε πίσω για έναν αγώνα ορόσημο των αγώνων του λαού μας όπως είναι η εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Τιμάμε την επέτειο και τον αντιιμπεριαλιστικό αγωνιστικό εορτασμό, παίρνοντας υπόψη τις ειδικές συνθήκες της πανδημίας και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας».